Sanatatea vine de la radacina

Nu-i asa ca te bucuri atunci cand scazi un pic in greutate? Ce bine ar fi fost sa sari in sus de bucurie si cand iti cade parul. Din pacate pierderea in exces al parului nu este un motiv de bucurie. Ba dimpotriva. Mai ales atunci cand vezi peste tot in jurul tau firele  lungi si stralucitoare. Pentru ca nu te poti impotrivi naturii, imprieteneste-te cu ea. Ofera-i putina alinare. Cu fiolele impotriva caderii parului din gama Lifetex Balanced. De la Wella Professionals. Serul patrunde adanc in scalp.
Il revitalizeaza. Stimuleaza cresterea parului. Protejeaza radacinile. Si le mareste rezistenta. Facand firul de par sa  creasca mult mai ferm pe viitor.
Ajuta-ti parul sa-si urmeze cursul natural. Da-i putere cu fiolele impotriva caderii parului din gama Lifetex Balanced. De la Wella Professionals.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ramona pe 31 Aug 2012, 22:28
    Sampon impotriva caderii parului

    Samponul Broaer Professional cu ingrediente din Marea Mediterana, intareste firul de par impiedicand caderea acestuia, stimuleaza scalpul prin activarea regenerarii celulelor, revitalizeaza si intareste parul. www.azida.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod