Samsung lansează primele dispozitive cu Windows 8 și Windows Phone 8

Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în media digitale și tehnologii convergente, a anunțat lansarea noilor dispozitive ATIV bazate pe platformele Windows 8 pentru Smart PC-uri și tablete și Windows Phone 8  pentru smartphone-uri.

Odată cu lansarea sistemelor de operare Microsoft Windows 8 și Windows Phone 8, Samsung prezintă „ATIV”, noul brand sub umbrela căruia se află dispozitivele prevăzute cu Windows. ATIV, inversul cuvântului VITA, care înseamnă „Viață” în limba latină, reprezintă angajamentul Samsung de a face viața utilizatorilor captivantă. Pentru a contribui la realizarea acestui obiectiv, Samsung a lansat ATIV Smart PC, ATIV Smart PC Pro, ATIV Tab și ATIV S, oferind o gamă completă de dispozitive. Samsung este una dintre puținele companii capabile să ofere o gamă de produse atât de variată și este, în continuare, dedicată completării portofoliului de dispozitive Windows 8.

Dispozitivele Samsung ATIV sunt intuitive, puternice și elegante.
De asemenea, sistemul de operare Windows 8 este intuitiv și oferă convergență deplină. Astfel, Samsung și Microsoft oferă utilizatorilor, prin intermediul dispozitivelor ATIV, o experiență avansată, productivă și creativă. Întreaga linie asigură o experiență de utilizare simplă pentru împărtășirea ideilor cu prietenii și consumul de conținut.

În plus, dispozitivele Samsung echipate cu Windows au fost îmbunătăţite prin serviciile și conținutul Samsung. Samsung Family Story oferă posibilitatea de a împărtăși foarte ușor conținut, în timp ce serviciul ChatON completează popularul Microsoft People Hub, prin gama largă de opțiuni de comunicare disponibile pe aceste dispozitive.

Îmbinând un design revoluționar cu puterea unui notebook și funcționalitatea unei tablete, Samsung ATIV Smart PC de 11,6 inci și ATIV Smart PC Pro reprezintă noua generație de dispozitive inteligente ale companiei.
Fiecare dintre ele oferă performanță remarcabilă, datorită funcționalității Windows 8, precum și compatibilitate completă cu Windows 7. Modelele dispun de un sistem de andocare cu tastatură inclusă, ce le permite utilizatorilor să opteze cu ușurință între forma de notebook și cea de tabletă, pentru mobilitate și productivitate maxime.

Ecranul avansat cu suport multi-touch pentru 10 degete reprezintă un salt tehnologic în materie de interactivitate, depășind capabilitățile funcției tradiționale pentru 2 degete. Sensibilitatea crescută permite utilizatorilor să alăture cu rapiditate două degete pentru a mări imaginea (pinch-to-zoom), pentru a o roti și pentru a naviga cu ușurință prin pagini, bucurându-se pe deplin de capabilitățile celor mai recente aplicații de divertisment.
Pe lângă intrările obișnuite, ATIV Smart PC și ATIV Smart PC Pro sunt dotate cu S Pen, ce permite utilizatorilor să scrie sau să schițeze oriunde s-ar afla, pentru un maxim de productivitate.
La fel ca un instrument de scris obișnuit, stiloul digital Wacom vine în întâmpinarea rigurozităților designerilor profesioniști, cu ajutorul celor 1024 de niveluri de sensibilitate la presiune. Aplicația preinstalată S Note însoțește S Pen, pentru o utilizare simplă și intuitivă a acestuia.
În timp ce S Camera exploatează din plin performanța camerei frontale și a celei posterioare, S-Player oferă o redare impecabilă a imaginilor și videoclipurilor în orice format. Conținutul este afișat cu ajutorul display-ului Full HD LCD de 11,6 inci, echipat cu tehnologia Samsung SuperBright, ce are drept rezultat cele mai vii culori și o luminozitate de 400nit.

Stilate și ultra portabile, ATIV Smart PC și ATIV Smart PC Pro au o grosime de numai 9,9 mm, respectiv 11,9 mm, oferind în același timp o performanță fără compromisuri. Procesorul puternic Intel® Core™ i5 cu care este echipat ATIV Smart PC Pro este ideal pentru conținutul multimedia, în timp ce noua generație a procesorului Intel® Atom™ de pe ATIV Smart PC este perfect pentru sarcinile zilnice.

Cele două dispozitive includ USB 2.0 (Smart PC), USB 3.0 (Smart PC Pro), mHDMI, miniSD și două porturi adiționale USB 2.0 integrate în tastatură.
În plus, ATIV Smart PC oferă o durată de utilizare a bateriei de până la 13,5 ore, în timp ce ATIV Smart PC Pro, una de 8 ore.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 9 Sep 2012, 21:23
    Strategie

    Samsung dezvolta multe terminale, game pentru toate gusturile si toate buzunarele, care utilizeaza mai multe sisteme de operare. Astea sunt motivele pentru care coreeni au succes, iar seria ATIV are si un design foarte reusit.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod