Rimmel London lansează THE ONLY 1, noul lipstick all-in-one

Fă primii pași într-o nouă eră a culorilor pentru buze! Spune DA senzației de confort pentru întreaga zi și rezistenței de durată. Fără să fie necesar să renunți la nimic. Fără compromisuri. Totul cu The Only 1!
Primul ruj de buze de acest gen, The Only 1 este pregătit să scrie istorie. Un multi-tasker unic, care excelează în toate atribuțiile pe care le cauți într-un produs pentru buze. Descoperă nuanțele intense, de impact. Bucură-te de hidratare și strălucire delicioasă, în timp ce buzele tale sunt răsfățate fără să fie încărcate! Culoarea superbă rezistă pentru ore îndelungate, deci experiența fără griji îți este garantată.
Este singurul ruj de buze de care ai nevoie...și singurul care nu te va dezamăgi – the Only 1.

Noul lipstick dispune de o formulă inovativă hibrid, ce îmbină hidratarea și rezistența de durată pe care le aștepți de la un ruj de buze performant:

•    CULOARE – pigmenții unici asigură o acoperire perfectă dintr-o singură aplicare. Culorile intense își dezvăluie reflexiile vibrante și îți luminează zâmbetul din momentul aplicării...și multe ore după aceea.
•    CONFORT – formula ce conține un amestec de uleiuri speciale îți îmbracă buzele cu ușurință într-o particulă de culoare care îți promite o senzație de catifelare incredibilă.
•    HIDRATARE – în timp ce îți răsfață buzele, formula cu ulei din fructe de măceș lasă buzele hidratate, iar pentru a-ți asigura o îngrijire intensă, este îmbogățită cu vitamina E.
•    REZISTENȚĂ – o îmbinare atentă de polimeri avansați setează formula și intensifică adeziunea cu pielea buzelor, pentru o rezistență uimitoare.
Le vei simți imediat ca îmbrățișate de culoare și hidratate continuu pentru mult timp.

Pregătește-te să stabilești noi reguli cu makeup-ul buzelor tale. Rujul The Only 1 se lansează într-o gamă de 8 nuanțe care vor crea un delir al culorilor. Fii irezistibilă cu rozuri puternice, dar elegante, precum You’re All Mine #120; capătă încredere cu nuanțe fermecătoare de roșu, ca Best Of The Rest #510. Atrage atenția cu nuanțe îndrăznețe de corai, cum e Call Me Crazy #620. Prinde curaj cu tente irezistibile de maro, precum Naughty Nude #700. Nuanțele intense de prună, cum e One-Of-A-Kind #810, îți vor da, cu siguranță, chef de distracție.
Crede-ne pe cuvânt, fiecare culoare are un farmec aparte!

Un lipstick care rescrie regulile de makeup are nevoie de un look nou extrem de stylish. Pentru a anunța formula revoluționară, The Only 1 are un design unic și elegant, ce impresionează printr-un aspect contemporan, sofisticat. Negrul lucios care îmbracă rujul este înconjurat, la bază, de un inel colorat ce corespunde fiecărei nuanțe a acestuia.   

Preț de vânzare recomandat: 29.9 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod