ETERNITY NOW Calvin Klein

ETERNITY NOW Calvin Klein surprinde fiorul şi emoţia unei noi povești de dragoste, atunci când doi oameni îşi dau seama că sunt la începutul unei iubiri eterne. Totul apare într-un moment de claritate în care emoţia, care transcende puterea fizică şi absolută a conexiunii, este cu totul neaşteptată şi nu poate fi negată.

Parfumul continuă moştenirea florală a brandului, iar deschiderea e o explozie de prospețime îndrăzneață, cu arome de nectarine, lychee suculente şi gutui care învăluie pielea cu note fructate delicate și care radiază o energie tinerească distinctivă.  Inima parfumului se compune din notele de bujori, flori de piersic şi petale proaspete de neroli, cu vălul moale de caşmir şi urmele de ambrox senzual şi mosc preţios care traduc atracţia şi puterea unei frumoase poveşti de dragoste pe cale să se manifeste.

Parfum: Strălucitor floral, ce creează dependenţă; Note de top: nectarine şi lychee suculente, sorbet de gutui; Note de mijloc: bujor, floare de piersic, petale de neroli; Note de bază; văl de caşmir, ambrox, mosc senzual

ETERNITY NOW Calvin Klein reinterpretează design-ul emblematic al sticlei ETERNITY Calvin Klein prin reinterpretarea formei clasice într-un mod proaspăt şi contemporan.

În lateralele sticlei transparente s-a adăugat o bază mai grea ce conferă un aspect luxos. Conexiunea eternă dintre un bărbat şi o femeie se exprimă prin siluetele armonioase ale sticlelor, care oferă indicii subtile ale formelor clasice ale ETERNITY Calvin Klein. Nuanţele de roz romantic pentru femei şi de gri pentru bărbaţi conferă designului sticlei senzaţia de căldură şi energie. Cutia este inspirată de linii arhitecturale simple și suprapune rozul proaspăt pe un alb mat.

ETERNITY NOW Calvin Klein  - Eau de parfum spray - 100ml    - 401 RON

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod