RIMMEL LONDON LANSEAZĂ COLECȚIA DE LACURI DE UNGHII COLOUR RUSH BY RITA ORA

Este tânără. Este populară. Este curajoasă. Este talentată …este tot ceea ce înseamnă Londra!  Rita Ora, cea mai cool cântăreață londoneză te invită să descoperi noua sa colecție de lacuri de unghii, Colour Rush. Pregătește-te pentru o petrecere plină de culoare! Noua colecție Colour Rush Nail este ca o explozie de culori puternice și luminoase care emană energie la fel ca personalitatea Ritei Ora.


Este timpul să dai culoare unghiilor tale cu lacul 60 Seconds Colour Rush.
Ai de ales dintre 12 nuanțe irezistibile împărțite în 6 nuanțe calde și 6 reci, în funcție de ce culoare ai chef să porți. Este suficientă o singură aplicare, au o formulă de uscare rapidă și în plus, nu numai că au fost create de Rita Ora, dar tot ea le-a și denumit! Lose Your Lingerie #203 (roz glacial), Midnight Rendezvous #613 (violet), Breakfast in Bed #873 (verde glacial), Don’t Be Shy #323 (fuchsia), Pillow Talk #853 (albastru glacial) sunt doar câteva dintre ele. Să nu uităm însă de nuanța preferată a Ritei, alb cu efect perlat, White Hot Love #703.
Noutățile nu se termină aici! Gama 60 Seconds are o nouă înfățișare: eticheta de pe capac este sub forma  unui timbru cu imaginea Ritei și semnătura ei într-o interpretare Pop Art!

Lacul de unghii cu o singură aplicare și formulă de uscare rapidă de la Rimmel este disponibil în 12 nuanțe noi create de Rita Ora

Formula îmbogățită cu vitamina A protejează și întărește unghiile

Pensula nu lasă urmă și asigură acoperire perfectă după doar o singură aplicare

Gama Colour Rush 60 Seconds are pe capace un timbru de inspirație Pop Art cu portretul Ritei Ora, alături de semnătura ei

Este disponibil în 12 nuanțe calde și reci create de Rita Ora: alb, White Hot Love (703), roz glacial Lose Your Lingerie (203), albastru glacial Pillow Talk (853), verde glacial Breakfast in Bed (873), bej Let’s Get Nude (513), fuchsia Don’t Be Shy (323), roșu aprins Raw As Night (303), albastru închis Blindfold Me Blue (823), turcoaz Do Not Disturb (873), roșu închis Rita Rouge (313), oranj Oragasm (403) și violet Midnight Rendezvous (613).

Colecția de lacuri de unghii 60 Seconds de la Rimmel cuprinde în total 56 nuanțe.
Pret recomandat : 9 lei;  Pret promo (vara 2014) : 6.9 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod