Ridurile de pe gât. De ce apar și cum le tratăm?

Ridurile de pe gât apar atunci când îți este lumea mai dragă. Trecerea timpului, hidratare necorespunzătoare, stilul de viață haotic, iată care sunt motivele care duc la apariția acestor urme inestetice. Din fericire, însă, aceste riduri de pe gât pot fi ușor estompate cu ajutorul soluțiilor noninvazive pe care ni le propun medicii esteticieni.
„Cu trecerea timpului, pielea își pierde din fermitate şi elasticitate, motiv pentru care apar inesteticele riduri, care nu afectează doar tenul, ci și pielea de pe gât sau din zona decolteului. Injectarea cu acid hialuronic este soluția cea mai la îndemână pentru a rezolva această situație neplăcută”, declară Valentin Burada, managerul Swiss EstetiX.

Ridurile de pe gât. Cum le tratăm?


Injectarea cu acid hialuronic este soluția cel mai la îndemână pentru ștergerea ridurilor de pe gât.
Este o intervenție estetică minim invazivă, care nu durează mai mult de 30 de minute. „Beneficiile acestei intervenții sunt clare: nu este dureroasă, umple rapid ridurile de pe gât, pacienta poate reintra în activitate imediat ce termină intervenția”, explică specialistul clinicii Swiss Estetix.

Ca și efecte adverse, stai fără grijă. „Ușoare edeme (umflarea zonelor injectate) și ușoare echimoze (vânătăi, de asemenea, în zonele injectate) care trec în maxim o săptămână”, conchide specialistul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod