Rasfatul de iarna cu Mask Mania de la Sephora

Prima etapă a ritualului înfrumusețării? Dezmierdarea pielii fragilizate/ agresate/ încărcate de machiaj/ supra-expuse factorilor agresivi. Inspirate din ritualurile coreene sofisticate de înfrumusețare, produsele Made In Sephora includ numeroase noutăți: un burete Konjac care permite curățarea și purificarea pielii fără a o agresa, trei măști-mănuși pentru îngrijirea mâinilor suprasolicitate și două măști de aplicat pe buze și pe conturul buzelor pentru un maxim de protecție.

Hand masks -  Inspirate de ritualurile asiatice de înfrumusețare, măștile pentru mâini Made In Sephora oferă o soluție practică și eficace tuturor nevoilor.

Ușor de aplicat:
1. Puneți-vă mănușile după curățarea și uscarea prealabilă a mâinilor.
2. Înlăturați fâșia de hârtie de pe banda de fixare, după care înveliți încheietura mâinii cu aceasta și lipiți-o pentru a fixa mănușile.
3.

Lăsați să acționeze timp de 15 minute. După expirarea timpului de acționare, masați ușor dacă este nevoie, pentru ca întreg produsul să penetreze pielea. Nu este nevoie de clătire.

Aloe Vera Hand Mask - Ultra-moisturizing & Beautifying - Mâini impecabile! Ușor de utilizat, practice și rapide, aceste mănuși îmbogățite cu extract de Aloe Vera difuzează în piele, timp de 15 minute, activii binefăcători ai extractului… Pielea rămâne astfel hidratată, cuticulele se înmoaie, iar mâinile devin superbe. Cum să refuzați!

Avocado Hand Mask - Nourishing & Repairing - Pentru mâinile fragilizate - Această mască hrănitoare și reparatoare are grijă de pielea mâinilor uscate și fragilizate. Adio pielii care strânge! Aceste mănuși sunt îmbibate cu formula cu extract natural de avocado a acestei măști care – fiindcă nu curge – permite îngrijirea mâinilor chiar și când continuăm să le mișcăm.
Este o soluție cu adevărat ingenioasă.

Argan Hand Mask - Anti-aging & Evenness - Aceste produse destinate unei eficacități specifice – anti-îmbătrânirea și uniformizarea datorită uleiului de argan conținut de mănușile impregnate cu aceste măști inovatoare – promit estomparea semnelor îmbătrânirii mâinilor, care par întinerite, după sfertul de oră de acționare recomandat și după utilizarea lor cu regularitate…

Lip Masks  - Tendinţa utilizării măștilor venite din Asia se va reflecta și pe buzele dvs. grație produselor de îngrijire practice și ușor de aplicat, cu format nomad, pentru buze și pentru conturul buzelor!
1. Îndepărtați folia transparentă de protecție.
2. Poziționați masca pe buze și lăsați-o să acționeze timp de 15 minute.
3. La final, înlăturați masca și masați delicat pentru ca excesul de produs să penetreze buzele.
Nu este nevoie de clătire.

Rose Lip mask - Moisturizing & Softening - Puterea măștilor - Vă întrebați dacă să adoptați acest nou gest de înfrumusețare? Vă prezentăm masca pentru buze. Prin aplicarea acestei măști cu extract de trandafir pe buze, această zonă extrem de sensibilă și adesea uitată va deveni mătăsoasă și hidratată. Cât de frecvent trebuie utilizată? De 2 ori pe săptămână, timp de 15 minute.

Shea Lip mask - Protecting & Repairing - Pe buzele mele… -  Aplicați masca pe buze, așteptați 15 minute (timpul necesar acționării activilor), înlăturați-o cu gesturi delicate, masați ușor pentru ca excesul de produs să penetreze buzele și constatați… Buzele – și conturul acestora – sunt hrănite, reparate, mai catifelate și protejate…

Face Self-tanning Wipes  - Un produs bronzant cu format transportabil - Doriță să redați strălucirea tenului dvs.
tern? Mai eficace decât o baghetă magică, aceste șervețele autobronzante au un efect de sublimare… Formula acestora îmbogățită cu ADH autobronzant și cu glicerină hidratantă iluminează pielea instantaneu și printr-o singură utilizare (din prima), conferind un bronz -natural- feței, gâtului și decolteului. Rezultatul său este uniform, luminos, fără dâre cu tonuri diferite și fără urme. Principalul avantaj? Cu formatul lor nomad acestea sunt mai mult decât practice, putând fi strecurate în poșetă, luate cu sine pretutindeni și folosite cu ușurință. Indispensabile pentru a bronza rapid și bine, chiar și când aveți un ten pal…

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod