„BE ATOMIC”- BATH & VELVETY BODY de la Sephora

Pe de o parte, o linie de produse de toaletă în ediție limitată, frumos personalizată, incredibil de sexi și special concepută pentru a lăsa cale liberă magiei…  Pe de altă parte, o loțiune de corp hrănitoare a cărei texturi de frișcă ne promite o piele moale și mătăsoasă. Care este rezultatul obținut? Un corp dezmierdat, o piele catifelată care îmbie la mângâieri și la săruturi... Dar vă promitem să ținem secretul: nu se va afla nimic din ceea ce se întâmplă în baia dvs.


„BE ATOMIC” BATH COLLECTION  

Scented Bath Confetti - „Dezlănțuirea unei ploi năprasnice de confeti, seară de seară, în baia dvs.”, aceasta este rețeta pentru tratarea unei pasiuni înflăcărate. Ideală pentru ca pasiunea să nu se stingă niciodată.

Lip Balm  -  Balsamul de buze personalizat care trebuie avut la îndemână pentru a-l aplica în orice moment al zilei, pentru că este un adevărat magnet de săruturi… Încercați-l și veți vedea!

Hand Wash - Dintre produsele indispensabile Sephora, intră în scenă… Această nouă ediție de irezistibilă de săpunuri cremă de mâini cu parfum de floare de bumbac.
Acestea nu doar curăță, ci și parfumează.

Bubble Bath & Shower Gel - Un produs indispensabil al mărcii, un concept original, cu inimioare în suspensie și cu un parfum de floare de bumbac: o excelentă idee pentru a reaprinde flacăra pasiunii, nu-i așa ?!

Nourishing Velvet Cream -  Cu flaconul său cu format generos, acest produs delicat de îngrijire a corpului, cu o textură onctuoasă și totodată aeriană, hidratează pielea și o învăluie în note parfumate, delicate…

Love Box - Spumant de baie  + Săpun cremă de mâini  + Burete de duș, toate livrate într-o superbă cutie = un cadou perfect, de sugerat iubitului dvs.!

Are cineva o sugestie mai bună?

VELVETY BODY

Nourishing Velvet Cream - Această loțiune de corp are… o textură „de frișcă” onctuoasă și aeriană, un parfum delicat, un format generos și lasă pe piele o senzație de confort după aplicare, o adiere parfumată și un rezultat de piele delicios hidratată și foarte hrănită.
Și dacă vă mai spunem și că mai este și declinată în toate aromele gamei Sephora pentru baie, atunci chiar nu-i veți putea rezista!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod