Pregătește-ți tenul pentru provocările de zi cu zi, cu noua gamă DETOX de la elmiplant

Orașul este plin de provocări pentru tenul tău. Praful, fumul și toate substanțele nocive din noxe pot fi dăunătoare, încărcând pielea cu toxine și poluanți. Soluția? O detoxifiere profundă și eficientă, cu produsele din noua gamă elmiplant DETOX, cu cărbune activ 100% natural.

Noua gamă elmiplant DETOX desăvârșește ritualul de demachiere, curățând în profunzime toate impuritățile care ne pot afecta pielea. Zi de zi ne expunem tenul factorilor agresivi ai orașului și ai mediului. Particule microscopice de funingine, fum și acid sunt eliberate în atmosferă, iar atunci când acestea sunt mai mici decât porii, se infiltrează ușor în straturile profunde ale pielii. Acești factori pot avea drept consecințe pielea ternă, hiper-pigmentarea, inflamațiile, deshidratarea sau apariția liniilor fine.


Așadar, o demachiere profesională cu produsele elmiplant DETOX este necesară pentru ca tenul să își recapete strălucirea și aspectul sănătos. Noua gamă se adresează tipurilor de ten normal și gras și este formată din gelul de curățare intensă, care acționează în profunzime și curăță porii în mod delicat, și loțiunea micelară, ce redă tenului strălucirea naturală și aspectul sănătos.


Ingredientul cheie al gamei DETOX este cărbunele activ, care acționează ca un magnet pentru impurități.

Acesta este recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente remedii în tratamentele de detoxifiere și energizare a pielii, dar și de estompare a acneei. În plus, formula produselor este constituită din 94% ingrediente de origine naturală, cu 0% parabeni, parafine și coloranți.


Protejează-ți și tu pielea cu produsele din noua gamă elmiplant DETOX și bucură-te de un ten radiant toată vara!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod