Plumper de la Brow Artist - L'oreal Paris inventeaza stylingul sprancenelor

Sprancenele sunt noua obsesie a frumusetii. Fine, accentuate sau groase, ele definesc o personalitate si confera structura arhitecturii fetei. Nu e magic? Este randul tau sa-ti conturezi sprancenele dupa cum iti place si sa imbraci personalitati diferite. Sprancene groase, naturale, dese sau marcate grafic.

Descopera Brow Artist Plumper, noul produs esential pentru indesirea si definirea sprancenelor. Si descopera si look-urile inrezistibile ale sezonului!  Cu un singur gest:  periaza, contureaza si fixeaza dintr-o singura miscare; periuta rotunda pentru definire si gelul cu pigmenti de culoare invaluie uniform sprancenele.

Rezultat: sprancenele capata volum si intensitate.  Disponibil in 2 nuante:  transparent si dark brunette.

Prima mascare gel pentru sprancene -  Pentru a defini sprancenele groase sau pentru a le crea pur si simplu era necesara pana acum utilizarea combinata de creion, pudra si mascara.  Cu brow plumper, obtinerea unor sprancene definite este o joaca de copil! Sprancenele, chiar si cele mai fine, pot intra in acest sezon in jocul inevitabil al "grosimii". Si rezultatul este mai sofisticat ca niciodata.
Periuta ultra-precisa asigura aplicarea cantitatii optime de produs pentru evidentierea sprancenelor, nu a pielii. Formulele de pigmentare coloreaza sprancenele fara a le incarca. Fibre de 1,2 mm imbogatesc fir cu fir sprancenele naturale. Fara efecte de incarcare / stralucire / lipire / intarire.

Sprancene naturale:

Pas 1: Alege Brow Plumper transparent pentru un look natural
Pas 2: Aplica produsul de fixare cu periuta, in sensul de crestere a parului
Pas 3: Finiseaza prin aranjarea firelor cu varful periutei

Sprancene dese:

Pas 1: Opteaza pentru Brow Plumper nuanta Dark Brunette
Pas 2: Aplica produsul pigmentat cu miscari de jos in sus, in sensul de crestere a parului
Pas 3: Repeta si concentreaza-te pe zonele cele mai fine ale sprancenelor pentru a crea iluzia densitatii

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod