Perle iluminatoare Giordani Gold Dreamy Moments - Oriflame

Perle delicate, inspirate de efectele create de lumină. Pun în valoare frumuseţea pielii şi conferă tenului luminozitate. Se folosesc fie punctual, pentru a evidenţia pomeţii şi decolteul, fie pe întreg tenul, pentru luminozitate şi strălucire. Pret (25 g) - 39.99 lei.

Perle delicate, inspirate de efectele create de lumină. Pun în valoare frumuseţea pielii şi conferă tenului luminozitate. Se folosesc fie punctual, pentru a evidenţia pomeţii şi decolteul, fie pe întreg tenul, pentru luminozitate şi strălucire.  Pret (25 g) - 39.99 lei.

Oriflame cauta make-up artist regional -  Cautam make-up artist regional pentru zona Arges-Teleorman.  Avem nevoie de o persoana care sa aiba: disponibilitate la deplasari in regiune (impreuna cu Area Sales Manager sau singur);  abilitati de comunicare si prezentare a tehnicilor de ingrijire a tenului, machiaj etc; capacitatea de adaptare la situatiile neprevazute; program flexibil. Daca esti interesat/a, te rugam sa trimiti CV-ul si un portofoliu pe adresa de e-mail oana.dinculescu@oriflame.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod