OUTRAGEOUS LIPS & COLORFUL EYES


COLORFUL EYES

Colorful 5 - Palettes de 5 fards à paupières

Legendara gamă Colorful își continuă povestea cu 8 noi truse de farduri de pleoape Colorful, cu un design șic și ingenios, menite a fermeca toate privirile.

Nuanțe asortate, derivate dintr-o singură culoare sau având în comun același efect, pentru obținerea unui degradeu de 5 farduri de pleoape preasortate, care pot fi utilizate singure sau combinate pentru a crea machiaje infinite.

Și nu numai…O formulă cu o rezistență îndelungată de până la 10 ore* pentru un machiaj al pleoapelor care asigură o acoperire optimă și o aplicare foarte ușoară, datorate microparticulelor de pigmenți și pensulei cu două capete.

*Rezistență îndelungată de până la 10 ore*: Efectul oglindă = 10 ore / Efectul sidefat = 8 ore / Efectul mat și cu sclipici = 6 ore

Colorful 5 – Palette Colorful 5

8 nuanțe

Dramatic Line – Eyeliner Feutre 24HR

Cum puteți obține privirea rock a acestui sezon? Cu ajutorul acestui eyeliner, bineînțeles! La format XXL, asemănător unui marker, cu o mină generoasă și groasă, acesta permite trasarea unei linii groase, drepte și dintr-un singur gest.

Special conceput pentru concertele care țin până-n zori, acesta are o formulă cu uscare rapidă și care rezistă timp de 24 de ore*. Nu veți putea rezista culorii de un negru intens și profund și nebunei stilului rock’glam!

*Test de utilizator realizat asupra a 30 de voluntari.

Retractable brow Pencils

Sprâncene în pas cu ultima modă, cu noile creioane retractabile Sephora. O colecție de 7 nuanțe care se adaptează cel mai bine culorii sprâncenelor dvs. pentru obținerea unui look stilat și totodată natural.
Formula acestora permite aplicarea lor cu ușurință, pentru redefinirea și colorarea sprâncenelor, iar pensula integrată permite disciplinarea acestora!

Mai mult decât atât, acestea sunt waterproof și rezistă timp îndelungat, conferindu-vă o privire profundă și îndrăzneață, pe parcursul întregii zile.

It Palette Neutrals

Trusa de farduri în vogă a acestui sezon, șic și ultra-trendy! Culorile „nude” prind viață pe pleoapele dvs. fermecătoare, cu ajutorul acesteia. De la bej la nuanțele castaniu-cenuşii, de la bleu la gri, Sephora a imaginat o trusă cu 12 farduri de pleoape, ambalate într-o cutie superbă, pentru plăcerea tuturor pasionatelor de modă.
 

Și mai mult, culorile au fost combinate în așa fel încât să se asorteze sau să contrasteze și să reveleze toate culorile curcubeului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod