O nouă linie de produse de îngrijire personală marcă proprie Kaufland

Kaufland lansează o nouă gamă de produse de îngrijire personală, marcă proprie, care promovează unicitatea și frumusețea trăsăturilor umane. Linia de produse se numește bevola, include peste 80 de produse și acoperă nevoile de îngrijire ale întregii familii.

Create pentru ritualurile de îngrijire a tenului, părului și a corpului, și până la igiena dentară, produsele bevola sunt de o calitate superioară, la prețuri accesibile și sunt disponibile la vânzare exclusiv în magazinele Kaufland din toată țara.

Don’t care. With care.

Noua gamă de produse susține frumusețea, în toate formele ei, și faptul că aceasta este conferită de unicitate, nu de perfecțiune.


Cu mesajul „Iubește-te. Îngrijește-te”, campania de lansare bevola are ca scop evidențierea puterii conferite de individualitatea și particularitatea trăsăturilor umane, fie că vorbim despre pistrui, strungăreață sau alunițe.



„bevola este mai mult decât o linie de produse; este un manifest al frumuseții naturale, al diversității, al îngrijirii până în cele mai mici detalii. Ne dorim ca toți clienții noștri să beneficieze de produse de o calitate superioară, la un preț corect și să celebreze alături de noi trăsăturile care le conferă unicitate. Cu bevola, oamenii își scriu propriile povești, ei hotărăsc cine sunt și în ce constă șarmul lor”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs Kaufland România.

Sortimentul bevola
•    Linia pentru femei cuprinde o varietate de produse potrivite diferitelor tipuri de piele: geluri de duș, creme de față sau de mâini, șampoane, loțiuni pentru corp sau șervețele demachiante și multe altele, cu extracte ce asigură îngrijire și răsfăț, precum ulei de jojoba, ulei de avocado sau ulei de argan de înaltă calitate, dar și variante cu aloe vera pentru pielea sensibilă.


•    Linia destinată bărbaților cuprinde geluri de duș, produse de îngrijire pentru față și corp concepute special pentru pielea bărbaților și nevoile lor de îngrijire.


•    bevola oferă produse și pentru adolescenți, precum gel de duș, șampon 2 în 1 sau pastă de dinți.


•    Părinții vor găsi tot ce au nevoie pentru îngrijirea specială a pielii sensibile a bebelușilor, în linia bevola BABY: cremă pentru combaterea iritațiilor cauzate de scutec, gel de duș, ulei de corp sau șervețele umede.

Aceste produse de îngrijire conțin uleiuri de migdale, de jojoba sau extract de mușețel, pentru un efect calmant.


Toate produsele bevola sunt testate dermatologic, în institute independente, pentru o compatibilitate excelentă cu pielea și siguranță deplină.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod