inima

De ce ai nevoie de cineva cu o inimă blândă

Probabil că te-ai gândit adesea de cine ai nevoie în viața ta. Însă te-ai gândit vreodată că o persoană cu o inimă blândă ar fi cea mai bună alegere? Aspectul fizic atrăgător dispare de-a lungul anilor, o situație financiară bună poate lua întotdeauna o turnură neașteptată, însă o inimă blândă va rămâne mereu bună și te va face să te simți în largul tău și să trăiești o viață fericită. Iată de ce ai nevoie de un partener cu o inimă blândă în viața ta!

Motivele pentru care ai nevoie de cineva cu o inimă blândă


Meriți pe cineva care să îți ofere afecțiune fără a aștepta ceva în schimbul acesteia. Pe cineva care să te pupe pe frunte. Pe cineva care îți caută mâna când sunteți într-o mulțime și o strânge tare, pentru a-ți arăta că nu te lasă să te pierzi niciodată când ești cu el.

Meriți pe cineva care te tratează cu respect. Care știe să reacționeze cu clasă la o ceartă. Pe cineva care preferă să facă un compromis cu tine decât să se certe și să insiste că are dreptate.

Meriți pe cineva care-și petrece timpul cu tine. Pe cineva care își rearanjează programul pentru a-și petrece mai mult timp cu tine. Pe cineva care își ia o zi liberă când este ziua ta de naștere.
Pe cineva care este dispus să conducă și 2 ore mașina doar pentru a te vedea un sfert de oră, deoarece mesajele nu sunt niciodată suficiente.

Meriți pe cineva care nu se ascunde de tine. Care nu te minte niciodată. Pe cineva care se mândrește cu onestitatea sa. Pe cineva care preferă să spună lucrurilor pe nume decât să iasă cu ușurință din situații.

Meriți pe cineva care se apropie mai mult de tine atunci când plângi. Pe cineva care te ia în brațe și te face să te simți în siguranță. Pe cineva care îți dă un motiv să zâmbești atunci când ai impresia că nu va mai răsări niciodată soarele.

Meriți pe cineva care să te complimenteze, nu pentru că vrea să obțină ceva de la tine, ci pentru că așa simte.
Pe cineva care te admiră. Pe cineva care te face să te simți și mai frumoasă, mai puternică și mai inteligentă decât ești deja.

Meriți pe cineva care te apără. Care te protejează. Pe cineva care te apără atunci când cineva vorbește urât despre tine, chiar și când tu nu ești prin preajmă să auzi. Pe cineva care nu va tolera nicio persoană care te tratează urât.

Meriți pe cineva care îți susține deciziile. Pe cineva care te încurajează să-ți urmezi visul. Pe cineva care crede în abilitățile tale, chiar și atunci când tu nu mai crezi.

Meriți pe cineva care ar face orice pentru tine. Pe cineva care ar răspunde la telefon chiar și când îi este incomod. Pe cineva care te ajută chiar și atunci când are multe alte lucruri de făcut.
Pe cineva care te plasează pe primele locuri, pe lista priorităților sale.

Meriți pe cineva care își respectă promisiunile. Pe cineva care chiar face ceea ce spune că face. Pe cineva care te dezamăgește rar și care o face neintenționat atunci când se întâmplă.

Meriți pe cineva care își exprimă dragostea prin acțiuni și cuvinte. Care îți spune că te iubește de fiecare dată când plecați la muncă sau închide telefonul, dar și când stați pe canapea și se gândește cât de norocoși sunteți că vă aveți unul pe altul.

Meriți pe cineva care este bun cu cei dragi ție. Pe cineva care se bucură de timpul petrecut alături de tine și familia ta. Pe cineva care îți invită prietenii alături de prietenii săi în oraș.
Pe cineva care încearcă din răsputeri să se înțeleagă bine cu toți.

Meriți pe cineva care nu te sufocă. Pe cineva care nu încearcă să preia controlul asupra vieții tale. Pe cineva care îți permite să ai și propria viață, pe lângă cea împreună.

Meriți pe cineva matur emoțional. Pe cineva care îți spune cum se simte fără a-ți da indicii sau fără a te aștepta să ghicești. Pe cineva care se asigură că știi mereu ce se întâmplă cu el, pentru că meriți să știi.

Meriți pe cineva cu o inimă blândă, pe cineva care să pună la fel de multă energie și pasiune în relație ca tine.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod