Noul Fond de ten ECLAT MATISSIME sparge tiparele produselor de machiaj pentru netezirea pielii!

Usor, proaspat si cremos la atingere si pe piele, fondul de ten ECLAT MATISSIME ofera un echilibru intre rezultatul de luminozitate si de netezire durabila (9½ ore*).
Usor, proaspat si cremos la atingere si pe piele, fondul de ten ECLAT MATISSIME ofera un echilibru intre rezultatul de luminozitate si de netezire durabila (9½ ore*). Este ultimul din gama MATISSIME, sub forma lichida de data aceasta, pentru un ten impecabil de mat, dar si stralucitor si delicat in acelasi timp!

Un lichid delicat, fondul de ten ECLAT MATISSIME nu usuca pielea si actioneaza numai cand trebuie.  Secretul?  Un sistem ingenios din sfere zincate care se deschid si actioneaza numai in contact cu sebumul.
Aceasta stategie cheie previne dezhidratarea pe suprafetele unde lipseste sebumul si permite produsului sa se adapteze tuturor tipurilor de piele. Gata cu senzatia de discomfort si cu efectele de “boomerang” – epiderma se simte protejata si nu mai striga dupa ajutor! Avantajul este ca, in timp, pielea ajunge singura la un echilibru, readucand armonia, transparenta si stralucirea.

ECLAT MATISSIME reprezinta echilibrul perfect dintre pudre si pigmentii incapsulati pentru a absorbi imediat sebumul – nici prea mult, nici prea putin.
Un cocktail de ingrediente active cu efecte de “curatare a pielii”: ghimbir purificator, sorbestrea amestecata cu scortisoara, reduce porii, netezeste textura pielii si elimina impuritatile care se acumuleaza prin aplicarile succesive ale fardului.

Si, in final, este un produs SPF 20 – PA ++, pentru ca razele UV si pielea mata nu se potrivesc nicicum! Din martie in magazinele Sephora.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod