Noul Dahlia Noir L'Eau de la Givenchy

In 2011, Riccardo Tisci, directorul de creatie de la Givenchy din 2005, si-a imaginat un parfu, care sa poate reflecta lumea sa inovatoare inca de la primul miros.

In 2011, Riccardo Tisci, directorul de creatie de la Givenchy din 2005, si-a imaginat un parfu, care sa poate reflecta lumea sa inovatoare inca de la primul miros.

Un parfum elegant, incitant si surprinzator. O intalnire olfactiva a luminii si umbrelor. Visul sau a devenit realitate prin Dahlia Noir, un parfum exceptional care a luat nastere datorita talentului lui Francois Demachy, compozitorul creatiilor olfactive pentru Givenchy si gratie parfumeriei frantuzesti. Dhalia Noia – o floare care nu exista in realitate, dar care evoca spiritul colectiilor lui Tisci: rafinament, opulenta si o eleganta aristocratia distincta, dar si o dualitate a puritatii si a senzualitatii, a luminii si a intunericului.



Cu aceasta apa de toaleta, cea de-a treia interpretare creatoare a lui Francois Demachy a acestei flori himerice, Dahlia Noir, ni se dezvalui o viziune sclipitoare a caracterului sau. O latura mai suava, o eleganta gratioasa. Notele din mijloc din petale de trandafie, identitatea desavarsita a parfumului Dahlia Noir, raman neschimate, delicate si feminine, dar astazi, se redescopera printr-o variatie olfactiva ca si cum ar fi stropite de roua, o adevarata oda dedicata transparentei.  La baza tuturor acestora se afla acordurile de patchouli ce interactioneaza cu esentele de cedru si mosc pentru a conferi aromei discrete de chypre, o aura de rafinament couture. 

Creatiile casei de moda si sticla parfumului intruchipeaza aceeasi calitate: un stil neoclasic, elegant, ce transcende timpul si trendurile modei, nesfarsit, etern si luxuriant.

Delicata dar si substantiala...sticla iconica a apei de parfum stie sa-si pastreze esenta pretioasa, iar capacul Dahlia Noir l’eau ne dezvalui o nuanta pura si eterica de alb, care combinata cu nuanta parfumului de un verde pal, decoreaza ambientul unei experiente olfactive ultra- rafinate. Dahlia Noir L’eau vine in trei variante: 50 ml, 90 ml si 125 ml. Pret 50 ml - 290  lei. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • radu pe 6 Mar 2013, 13:28
    Dahlia Noir L'Eau de la Givenchy

    Eu mi-am luat-o de pe aoro.ro la promotie. Este intr-adevar un produs foarte reusit.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod