No Mas Vello deschide noi centre

No Mas Vello – singurul concept de infrumusetare cu pret unic pentru epilare si intinerire faciala cu IPL – se extinde. Un nou centru s-a deschis in Timisoara si alte trei vor fi inaugurate in Bucuresti (Afi Palace Cotroceni, Unirii, Titulescu). Noile locatii sunt primele francize ale brandului.
No Mas Vello – singurul concept de infrumusetare cu pret unic pentru epilare si intinerire faciala cu IPL – se extinde. Un nou centru s-a deschis in Timisoara si alte trei  vor fi inaugurate in Bucuresti (Afi Palace Cotroceni, Unirii, Titulescu). Noile locatii sunt primele francize ale brandului.

No Mas Vello ocupa primul loc in topul locatiilor de fotoepilare si fotorejuvenare din Europa. Indiferent de zona epilata, costul este acelasi – 30 de euro/sedinta.

Cum functioneaza conceptul No mas vello? Intr-o prima etapa vei primi un chestionar pentru evaluare.
Acesta va determina tratamentul adecvat in functie de tipul si culoarea pielii, adancimea si grosimea parului. Ulterior, vei fi supusa unui test de toleranta. Aceste etape odata incheiate, tratamentul cu lumina intens pulsata poate lua startul.

Procedura este garantata pentru majoritatea tipurilor de piele. Ea functioneaza dupa urmatorul principiu: lumina aplicata pe piele este transformata in caldura, incalzeste firul de par la o anumita temperatura, distrugandu-i celulele germinale. In cazul intineririi faciale, caldura ajuta la reconstruirea naturala a fibrelor de colagen si elastina, alterate din cauza expunerii la soare, varstei, activitati hormonale, etc.


Vino la No Mas Vello sa scapi de parul in exces pentru totdeauna si capeti un aspect tanar, tonic, sanatos pentru pielea ta.

Pret unic: 30 euro/124 lei/ sedinta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod