MADARA, brandul leton de cosmetice organice, a lansat o gama noua de protectie solara naturala

NOU: Loțiune de soare delicată, SPF 20, 150ml, 110 lei - Lejer precum o briză, acest lapte cu protecție solară ultra-ușor pe piele furnizează protecție cu spectru larg UVA/UVB sigură, eficace și totuși invizibilă și cu o atingere abia-simțită. Fața, mâinile, întregul corp sunt protejate de arsuri, pete și foto-îmbătrânire. Cu o formulă bazată pe suculenta plantă de aloe vera, acest lapte cu filtru mineral pur se aplică fără efort și creează o bună sinergie cu pielea imediat după folosire. Îmbunătățit cu proprietățile uleiului din semințe de zmeură, răsfață pielea, pentru o senzație de alinare și confort. Invizibil pe piele. Efect instantaneu.

NOU: BEACH BB Cremă de soare cu particule strălucitoare, SPF 15, 100ml, 99 lei - Să ne pregătim pielea pentru plajă. Sau pentru catwalk!  Perfecțiune nude  și protecție UVA/UVB cu spectru larg. Pornind de la extractul de aloe vera emolient și folosind filtre minerale naturale, ajută la prevenirea arsurilor solare, la apariția uscăciunii la nivel cutanat și ține efectele nocive ale ultravioletelor și foto-îmbătrânirea la distanță.
Filtru mineral pur, protecție instantanee și aspect uniform, radios. Minerale de origine naturală iluminează pielea și îi conferă un aer de senzualitate. Ideală pentru toate tonurile de piele – de la deschis până la intens bronzat. Potrivită pentru corp și mâini.

Cremă de soare antioxidantă SPF 30, 100ml, 85 lei - Celulele stem extrase din  Dracocephalum Ruyschiana (o plantă nordică înrudită cu menta) furnizează o hiper-doză de antioxidanți deosebit de puternici pentru a contracara acțiunea inamicului nr. 1 al pielii tinere – radicalii liberi. Uleiul din semințe de zmeură și vitamina E creează un efect asociat de protecție solară sporită, plus unul de regenerare a epidermei, în timp ce proprietățile senzoriale ale cremei transformă protejarea pielii într-o experiență plăcută: textura sa lejeră, mătăsoasă, aspectul final translucid, dar și parfumul citric fresh.

Cremă de soare anti-aging pentru față SPF 30, 40ml, 135 lei - Este invizibilă pe ten și, printr-o pigmentare foarte ușoară, asigură un aspect uniformizat, ireproșabil.  Formula proprie MÁDARA – în curs de obținere a unui patent – cu celulele stem extrase din planta  Dracocephalum Ruyschiana furnizează o doză concentrată de antioxidanți și apără în fața poluării urbane, protejează microbiomul pielii și regenerează epiderma pentru un efect anti-aging 360°.
Previne efectele negative ale expunerii la soare, inclusiv deshidratarea, ridurile, pigmentarea, petele și diminuarea fermității. Conține acid hialuronic și ulei din semințe de zmeură + vitaminele C și E.

Loțiune autobronzantă, 150ml, 125 lei. Strălucire de vară, soluție smart, oricând!  Dacă există vreun caz în care un fals poate fi mai dezirabil decât originalul, putem vorbi cu siguranță despre bronz. Noul lapte auto-bronzant de la MÁDARA creează o piele cu strălucire de vară în 4-6 ore de la aplicare. 100% bronz frumos, 0% efecte nocive ale soarelui. Cu o formulă îmbogățită cu acid hialuronic și ulei de jojoba, hidratează și catifelează pielea, în timp ce parfumul său solar și fresh reînvie senzațiile atât de plăcute de post-vacanță,  în orice moment al anului decidem să îl folosim.

Creme CC cu factor natural de protecție solară UVA/UVB SPF 15 și acid hyaluronic în 2 nuanțe: light beige | medium beige - 40ml, 120 lei.Cu un conținut de antioxidanți de 18 ori mai ridicat decât standardul industriei, cremele anti-poluare CITY CC de la MÁDARA au un efect certificat științific de protejare completă a pielii de substanțele toxice din aerul urban, precum și de metalele grele care încarcă porii și care atacă și inflamează tenul.Beneficiind de această protecție totală, pielea este semnificativ mai puțin susceptibilă de a suferi o creștere a nivelului pigmentării sau modificări ale microbiomului.
Datorită factorului de protecție solară UVA/UVB cu spectru larg și acidului hialuronic intens-hidratant, CITY CC este un must-have pentru orice femeie.Textura sa lejeră face ca CITY CC să fie ușor de aplicat iar aspectul final al tenului să fie natural iar întregul proces de îngrijire revelând adevărata frumusețe a pielii.Sunt ideale pentru toate tipurile de piele.

Produsele MADARA sunt aduse la noi de MioBio, boutique chic de branduri cosmetice bio si 100% naturale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod