Lipoaspiratia asistata laser Pro-Lipo Plus

Cum faci daca vrei sa te intalnesti cu o noua TU? Daca vrei o noua forma a genunchilor sau daca vrei sa ai coapse mai ferme?

Stiu ce te gandesti. Sa mergi la sport! Si totusi, uneori rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor. Atunci ai la indemana remodelarea corporala prin lipoliza asistata laser Pro-Lipo Plus powered by Class MediSpa.

Pro-Lipo Plus este o interventie care va ajuta sa scapati de depozitele de grasime localizata, fara bisturiu si fara clasica tehnica a lipoaspiratiei.

O procedura unica in Europa si in Romania, ProLipo Plus este cea mai noua si mai inovatoare tehnica de indepartare a grasimii care nu poate fi eliminata nici prin dieta si nici prin sport.

Daca esti curioasa care sunt avantajele terapiei, iata-le. Este o interventie minim invaziva, cu o recuperare rapida. Alt atuu al acesteia? Dizolvarea grasimii si distrugerea celulelor adipoase, precum si contractia fibrelor elastice si de colagen, urmata de formarea de colagen nou.

Tehnica lipoaspirației laser consta in folosirea energiei termice a laserului pentru a declansa lichefierea grasimii. Totodata laserul stimuleaza regenerarea pielii si contractia fibrei elastice, efecte care cresc fermitatea și tonusul pielii.

Te-am convins? Da un click pe www.classmedispa.ro sau www.danamiricioiu.com.

Str Povernei nr 24, ap 1.

Pret procedura/ per zona/ 1000 euro

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod