Atelier floral de primăvară – Olla

În data de 25 aprilie, începând cu ora 11:00, atelierul Olla se umple de culoare, dăm startul unui atelier de primăvară menit să aducă zâmbete, o introducere în lumea fantastică a designului floral.


Te aşteptăm începând cu ora 11:00 în atelierul nostru din Sos. Pipera nr. 59, et 1 (zona Promenada) la atelierul ce îţi va aduce multe zâmbete şi voie bună. Noi aducem vasele,ustensilele necesare, cărţile pentru informaţii, inspiraţie şi binenţeles florile :) Pe tine te aşteptăm cu imaginaţia, entuziasmul, curiozitatea şi bucuria, de restul ne ocupăm noi.

După cele trei ore de joacă cu florile, fiecare îşi va lua creaţia acasă pentru a bucură întreaga familie. Doar aranjamentele florale sunt făcute să bucure pe cei din jur, nu?

Oana Lambă şi Carmen Zvijinschi îţi vor îndrumă paşii pe calea nebănuit de frumoasă a designului floral.

Împreună cu ele vei crea aranjamente de vis, vei află informaţii noi şi vei învaţă că florile sunt bucuria pământului şi a sufletului.


“Am început să lucrez cu florile dintr-o joacă, dar şi din nevoie, atunci când am botezat fetiţă unor prieteni şi mi-am dorit să îi fac o lumânare de botez cu ghiocei, însă, în ciuda căutărilor, nu am găsit nicio florărie care să o facă. Şi atunci am hotărât să o fac singură. Am lucrat la ea câteva ore, dar a ieşit superb şi a avut un succes fabulos.” – Oana Lambă, designer florist şi creatoarea Olla Floral Art.

Acum Oana lucrează cu Fundaţia Principesa Margareta a României, a decorat Ateneul Român pentru Concertul Regal, organizat pentru aniversarea Majestăţii Sale Regelui Mihai I, şi demonstrează cu prisosinţă că pentru a transformă o pasiune într-un business este doar un pas.

Te aşteptăm şi pe ţine cu mult drag pe 25 aprilie pentru a te răsfaţa şi pentru a te iniţia în tainele designului floral. Distracţia este garantată!

Pentru detalii şi înscrieri ne puteţi contacta la adresa de mail anca.neacsu@ollaart.ro sau la numărul de telefon 0727.529.541.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod