La Petite Robe Noire - Aventura continuă cu o explozie de entuziasm!

O petrecere în Paris, noaptea perfectă! Vino mai aproape...Fii cavalerul meu de dans!. Nu vei fi capabil să rezişti ispitei când stai atât de aproape şi inspiri parfumul meu!

La Petite Robe Noire  îşi continuă aventura în Oraşul Luminilor cu Party in Paris (EDP 50 ml), Ediţie Limitată - o sticlă pentru colecţionari realizată de designerii KUNTZEL+DEYGAS. Little Black Dress este vedeta petrecerii, cenuşăreasa care se întoarce tiptil acasă după miezul noptii, cu stiletto-urile în mână.
Lasă-te încântată de spiritul ei pasional, pur parizian, modelat de o alchimie subtilă cu arome de cireşe amare, migdale, trandafir bulgăresc şi lemn dulce. Guerlain reinterpretează eleganţa şi ne dezvăluie esenţa rafinamentului, invitându-ne într-un joc al seducţiei.

EAU de LINGERIE: “ Indiferent că te îmbraci sau te dezbraci, gestul va căpăta o nouă semnificaţie cu Eau de Lingerie La Petite Robe Noire. E o plăcere să fii femeie!”

Apa de lenjerie  La Petite Robe Noire- (Ediţie Limitată) te învăluie în aroma seducătoare a parfumului cu acelaşi nume şi se aplică direct pe haine.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod