În an Cenetenar, IIANA organizează primul Pop –up Shop!

Hainele neoetnice au cucerit prin originalitate și modul în care tradiția populară este imprimată cu atenție pe fiecare produs. Reprezentanții IIANA lansează primul Pop-up Shop, eveniment ce va avea loc la Ceainăria Randez –Vous din București, în perioada 6 – 9 decembrie 2018.

Toate produsele neoetnice atât de îndrăgite de iubitorii de tradițional, vor beneficia de reduceri între 30 și 50%.  Promoția va fi aplicată și produselor din cea mai nouă colecție!

"Pentru că în curând vom începe să căutăm cadouri pentru cei dragi, venim în întâmpinarea clienților noștri și le oferim idei pentru daruri originale. Pe parcursul celor 4 zile de shopping, vă așteptăm cu ultimele colecții de haine, îndrăgite și de câteva dintre marile valori ale țării noastre: Nadia Comăneci, Maia Morgenstern și Manuela Hărăbor.  Și, pentru că fiecare haină poartă amprenta tradiționalului și fiecare creație are o poveste, am ales să organizăm acest eveniment într-un loc intim, în care, în timp ce alegeți hainele potrivite să savurați un ceai cald sau o prăjitură deliciosă", a declarat Alina Isakovic, manager IIANA.



De-a lungul anilor, IIANA a adus mai aproape de voi și de orice client sau potențial client, portul românesc, plecând de la tradiție și inovând permanent. Fiecare produs are amprenta miilor de ani ce au trecut peste țara noastră. Acum aveți ocazia să achiziționați produsele la prețuri reduse!
 
Află toate detaliile pe: https://www.facebook.com/events/133890020827379/
Sau: www.iiana.ro

Intrarea este liberă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod