Descopera alaturi de Monica Bellucci cum sa arati bine si sa te simti tanara la orice varsta!

"Iubesc varsta si energia pe care o am! Simt ca traiesc!", acestea sunt cuvintele Monicai Bellucci, frumoasa actrita de 54 de ani, admirata de o lume intreaga pentru felul in care arata. Anul acesta, Monica a devenit ambasadoarea gamei NIVEA CELLular la nivel global, pentru a promova frumusetea, energia si tineretea tenului.

Anul acesta, Monica Bellucci a devenit ambasadoarea gamei NIVEA CELLular la nivel global, pentru a promova frumusetea, energia si tineretea tenului.

Gasirea solutiei potrivite in lupta cu ridurile porneste de la intelegerea faptului ca, odata cu timpul, tenul nu mai are puterea sa produca ingredientele necesare mentinerii tineretii sale. Astfel, formula inovatoare Hyaluron CELLular, prezenta in toate produsele din gama NIVEA HYALURON CELLular FILLER, actioneaza in profunzime si activeaza productia proprie de acid hialuronic si colagen din celulele pieleii. Rezultatele: tenul devine mai ferm, iar ridurile si liniile fine sunt vizibil reduse.

Secretul tineretii Monicai Bellucci


Fiolele cu acid hialuronic concentrat NIVEA Hyaluron CELLular FILLER asigura o reducere vizibila a ridurilor in doar 14 zile de tratament pe luna (testat si confirmat de 8 din 10 romance*). Tratamentul, ce contine de 5 ori mai mult acid hialuronic decat crema de zi NIVEA CELLular FILLER, accelereaza procesul de reinnoire celulara, imbunatateste fermitatea tenului si il hidrateaza intens, conferind o  senzatie catifelata.

Fiolele resigilabile NIVEA Hyaluron CELLular FILLER
au o formula usoara si non-uleioasa, fiind ideala aplicarea inaintea cremei de zi sau de noapte. Formula placut mirositoare se absoarbe rapid in piele, lasand tenul catifelat si neted.

Mod de aplicare: agita bine fiola inainte de utilizare, scoate capacul si aplica pe ten o cantitate mica de produs, de marimea unui bob de mazare. Resigileaza fiola si depoziteaz-o intr-un loc uscat, ferit de lumina. O cutie contine 2 fiole de 5 ml: cantitatea potrivita pentru un tratament de 14 zile. Se recomanda repetarea lunara.

Special creata pentru a imbunatati nivelul de elasticitate a tenului, crema de zi NIVEA Hyaluron CELLular FILLER +VOLUME FPS 15 contine o formula anti-rid avansata cu o combinatie unica de acid hialuronic si potentiator de colagen, doua ingrediente care impreuna reusesc sa activeze celulele din interior. Astfel, sunt stimulate procesele naturale ale pielii, redand volum tenului si redefinind conturul fetei. Rezultatul: ridurile sunt umplute, iar tenul devine mai catifelat si revitalizat. Factorul de protectie solara 15 cu filtre UVA si UVB protejeaza tenul si impiedica aparitia ridurilor cauzate de razele soarelui, prevenind deteriorarea celulelor si aparitia petelor pigmentare.

Crema de noapte NIVEA Hyaluron Cellular FILLER +VOLUME are o formula hranitoare care ajuta la refacerea tenului pe timpul noptii. Aceasta contine o formula anti-rid avansata pe baza de acid hialuronic si potentiator de colagen care activeaza celulele din interior si intareste eficienta in lupta impotriva ridurilor. Crema are o textura bogata ce se absoarbe rapid in piele, oferind o senzatie confortabila si placuta.

Pret maxim recomandat:
Fiole NIVEA Hyaluron CELLular FILLER: 53.87RON
Crema de zi Hyaluron CELLular FILLER FPS 15: 59.75 RON
Crema de noapte NIVEA Hyaluron Cellular FILLER: 59.75 RON
Pentru mai multe detalii urmareste paginile de Facebook si Instagram ale NIVEA Romania.

NIVEA este cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, la nivel mondial*. Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, fiind unul dintre cele mai mari si mai importante branduri globale. Manifestand mereu grija pentru oameni, NIVEA a ajuns sa fie, de-a lungul timpului, mai mult decat o marca de ingrijire personala, devenind parte din familie.

*Conform studiului realizat de GfK Romania pe un esantion de 118 femei cu varsta cuprinsa intre 30-45 ani, din Bucuresti, care utilizeaza zilnic crema de fata si care au folosit timp de 14 zile tratamentul intensiv cu Acid Hialuronic concentrat NIVEA Cellular FILLER.
**Sursa: Euromonitor International Limited, NIVEA ca nume global de brand in categoriile: Ingrijirea Corpului, Ingrijirea Fetei si Ingrijirea Mainilor; in ceea ce priveste valoarea de vanzare cu amanuntul, in 2012.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod