În această toamnă, îmbină stilul tradițional cu cel boho!

Colecția toamnă – iarnă IIANA aduce în prim plan stilul tradițional îmbinat perfect cu cel boho, atât de apreciat în acest sezon. Toate piesele vestimentare au croieli moderne, finisaje atent realizate, fiind confecționate din materiale de cea mai bună calitate precum: bumbac, brocart, dantelă tradițională. Creațiile se vor remarca atât într-o apariție formală, sobră, cât și într-o ținută veselă și relaxată. Produsele IIANA se adresează femeii cu personalitate puternică și selectivă care alege să investească în piese atemporale și versatile.

Pieptarul Avis disponibil în două nuanțe (lila și roșu) este confecționat din brocart țesut floral și dantelă tradițională de bumbac. Acest pieptar este o piesă  “statement” , care transformă orice apariție și care se asortează perfect cu o bluză și pantalon sau fusta, dar și cu o rochie simplă. Brocartul țesut este paspoalat cu dantelă tradițională neagră din bumbac.
Pieptarul Avis este un accesoriu premium, întotdeauna modern, cu o notă caldă și feminină.

Bluza Boho Boemiiana este inspirată din viața femeii moderne-active. Are o croială lejera și mânecă bogată, putând fi intergrată cu succes în orice ținută. Versatilitatea acestei piese este redată atât de designul spectaculos, cât și de țesătura de viscoză premium, imprimată digital cu motive geometrice și florale românești. Bluza are platcă și bordură etnică, delimitând astfel în mod echilibrat designul special.

Cămașă din poplin Orhideea este confecționată din poplin de bumbac și elastan, cu gulerul din dantelă brodată. Este o piesă de bază în orice ținută, fie că alegeți să o purtați într-un cadru formal, de birou, fie într-un cadru festiv. Croiala cambrată a cămășii se asortează cu succes cu un pantalon elegant sau cu o fustă midi, sau lungă. Este o piesă esențială în garderoba oricărei femei moderne pentru că îmbină delicatețea și calitatea materialelor premium cu designul actual și versatil.


Bluza Poetica este o creație modernă, inspirată din portul popular românesc, fiind confecționată din vîscoză de cea mai bună calitate, cu platcută din jacquard etnic țesut și dantelă tradițională de bumbac, fiind o creație românească, feminină, confortabilă și versatilă. Are o croială lejeră, cu decolteul la baza gâtului și mânecă raglan. Avantajul acestei bluze este că se asortează în combinatii dintre cele mai diverse, cu pantalon, blug sau cu fustă.

Rochia Lunga Boemian Aura  este o rochie care captivează toate privirile, fiind combinația perfectă dintre diafan și modern. Este confecționată din stofă de vîscoză de densitate medie și este imprimată digital cu motive florale și geometrice. Rochia este ușor reglabilă pe elastic în partea din spate și are căptușeală. Are o croială statuară, în clini cusuți de la nivelul taliei, care se deschid natural în partea de jos. Tiparul rochiei este gândit special pentru a subția și alungi vizual silueta.
Decolteul este rotund, iar dungile imprimeului sunt dispuse pe verticala, tocmai pentru a avantaja toate tipurile de siluete. Rochia poate fi purtată atât cu ghete și accesorii boho, cât și cu sandale într-o ținută festivă.

Rochia Meteora este o creație specială care impresionează prin croiul feminin și care avantajează toate tipurile de siluetă. Materialul spectaculos cu imprimeu digital cu bordură geometrică și flori în degrade este pus în valoare de tiparul modern și combinația rafinată de volume și proporții. Rochia are căptușeală, decolteul pătrat și mânecă trei sferturi, fiind confecționată dintr-un mix de vâscoză și poliester. Materialul este fluid și semilucios și are densitate medie. Rochia poate fi purtată la evenimente speciale datorită prestanței pe care o conferă.

Capa Ascella este confecționată din tweed, având o croiala modernă, în colțuri. Este paspoalată cu dungi de catifea și ornamentată cu franjuri.
Capa Ascella poate fi integrată atât în ținute de birou, cât și în ținute relaxate de zi cu zi. Are căptușeală doar în zona bustului, tocmai pentru a reda căderea naturală a tweed-ului.

IIANA este un brand recunoscut și apreciat pentru modelele etnice tradiționale cusute manual, cât și pentru cele neoetnice, creații ce pot fi purtate la birou, la ieșirile cu prietenii și în diferite ocazii speciale, precum nunți  și alte evenimente tradiționale. Colecțiile prind viață în urma pasiunii designerilor pentru frumos și tradiție. Produsele se găsesc în shopul online www.iiana.ro, dar și în cadrul showroomului din București.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod