Fruttini: Feel it! Smell it !You 'll love it!

FRUTTINI este marca germana MANN & SCHRÖDER pentru ingrijirea corpului al carei concept este fundamentat pe combinatia dintre aspectul atractiv-inovator si sugestia ispitei fructului gata de cules.
FRUTTINI este marca germana MANN & SCHRÖDER pentru ingrijirea corpului al carei concept este fundamentat  pe combinatia dintre aspectul atractiv-inovator si sugestia ispitei fructului gata de cules. Eficienta substantelor active exclusiv naturale asupra texturii pielii este garantata de o alta exclusivitate: Fruttini se fabrica numai in Germania. Culoarea, mirosul si linia unica specifica ambalajelor, sunt avantajele competitive ce pozitioneza marca Fruttini in sfera  interesului femeilor tinere.


Brandul Fruttini ofera geluri de dus, lotiuni de corp, peeling de dus, deo parfum spray si vedeta liniei, untul de corp in cel mai generos ambalaj de pe piata (500 ml). Produsele hidrateaza, inmiresmeaza si innobileaza trupul celor care aleg inspirat experienta unei marci cu adevarat unice.

Gama clasica (gourmet basic) a marcii Fruttini este dezvoltata pe patru arome:

 • Cherry-vanilla = cirese – vanilie
 • Milky-orange = lapte – portocale
 • Passion fruit = fructul pasiunii
 • Coco-banana = cocos – banane

Din a doua jumatate a anului 2009, FRUTTINI nu ezita sa isi puna in valoare pozitia privilegiata din piata, aceea de trend–setter, propunand rasfatul genuin, prin dezvoltarea unei noi game: FRUTTINI SORBET.


Prospetimea si persistenta unor arome subtile anunta un deliciu garantat: nu doar intregului corp al celei care alege minunatele SORBET-uri, dar si norocosului partener.

Noua gama nu doar revolutioneaza simturile din nevoi tainice si adanci cu aromele selectionate, ci pregateste pielea pentru stralucirea unica:

 • Lime-mint = limeta – menta
 • Pineapple-prosecco = ananas - proseco (vin spumos)
 • Lychee-vanilla = lychee(fruct tropical asemanator zmeurei ) - vanilie

Calitatea este sustinuta de complexitatea controlata a amestecului de vitamine B3, B5 si C, care asigura si amplifica capacitatea pielii de a-si mentine hidratarea fireasca, pastrand-o fina si delicata la atingere.
Un complex de minerale explicit-natural ce cuprinde calciu, potasiu si magneziu, actioneaza decisiv si determina efecte benefice asupra pielii.

LIME MINT este un balsam cu efect racoritor asupra trupului, PINEAPPLE-PROSECCO energizeaza si hraneste pielea, iar LYCHEE-VANILLA improspateaza, tonifica si fluidizeza.

Linia SORBET ofera aceleasi categorii ca si linia clasica: gel de dus, body scrub, lotiune, body-butter si body-spray.
Produsele se gasesc in magazinele de tip hypermarket si in retele de farmacii cu raioane specializate pentru cosmetice.

Pret recomandat:

 • Sorbet crema 500 ml  30 ron
 • Deo 24 ron
 • Shower Sorbet 16 ron
 • Scrub 25 ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod