Festival Look – Cum să arăți spectaculos la petrecerile în aer liber

În cele mai călduroase luni ale anului se dă startul petrecerilor în aer liber. Zeci și chiar sute de mii de persoane așteaptă cu sufletul la gură perioada în care se desfășoară cele mai renumite festivaluri pentru a petrece până dimineață. Așa cum există un trend vestimentar pentru evenimentele culturale sau pentru diversele party-uri organizate pe plajă ori în cluburi, la fel există și trendul ”de festival”. Dar cum se obține un look de festival? Vei afla în rândurile de mai jos.

Festival Look

Fiind femeie, iubești frumosul și originalitatea.

Așa că, în aglomerația de la festival, vei vrea să te faci remarcată. Alege ținute inspirate, la modă, și care se încadrează în tematica ”Festival Look”. Nu uita sub nici o formă de restul detaliilor: machiajul și unghiile, care trebuie să păstreze aceeași tematică.

Grație faptului că gama produselor cosmetice și de înfrumusețare este foarte diversificată, poți opta pentru machiajele și ojele special lansate pentru festivaluri! Printre acestea se numără pigmenții NEON de make-up pe care îi poți folosi pentru a te face remarcată chiar și după lăsarea întunericului, când petrecerea e în toi.

Vizibili în noapte, pigmenții neon disponibili în culori de roșu, alb, albastru, galben sau portocaliu te vor scoate din anonimat!

Dacă îți dorești un stil ceva mai ”shiny”, poți opta pentru glitter sau pentru fardurile cu sclipici. Nici un machiaj nu e complet fără gene false! Alege să ai o privire pătrunzătoare cu o pereche de gene false din gama diversificată a brandului  Cupio.

Manichiura NEON

Pentru completarea ținutei chic, de festival, o manichiură neon este ”piesa de rezistență”.

Asigură-te că ieși în evidență și la lăsarea întunericului, purtând pe unghii o nuanță de ojă semipermanentă neon. Astfel, deși te vei afla în aglomerație, nu vei rămâne neobservată! La fel de potrivite pentru aceste petreceri estivale în aer liber sunt și ojele în culori vibrante din colecțiile Macarons și Summer, de la Cupio. Acestea îți vor garanta o manichiură în trend cu look-ul de festival!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod