Vrei să porți vara pe unghii, la propriu? Alege ojele semipermanente Summer Collection!

Anotimpul mult așteptat de toată lumea, care ne dă poftă de viață și ne face să fim cu gândul la plajă și la valurile mării, e aici! Vara ne face să fim veseli și pozitivi, să emanăm o stare generală de bine, iar aceste sentimente le putem reflecta prin aspectul nostru exterior. Astfel, pe lângă vestimentația colorată pe care alegem să o purtăm vara, trebuie să acordăm importanță și aspectului unghiilor noastre, care trebuie să respecte cele mai noi trenduri în domeniu.

Așadar, cum putem reflecta fericirea și starea de bine pe unghiile noastre? Printr-o explozie de culoare! Noile nuanțe vibrante de Oje semipermanente Summer Collection 2019 de la Cupio au fost special create pentru ca tu să porți vara pe unghii!

Gama diversificată de culori intense satisface toate gusturile! Indiferent de culoarea pentru care optezi, fie roz, fie verde, turcoaz sau mov, cu siguranță te vei face remarcată oriunde ai merge vara aceasta, dar mai ales pe litoral sau la piscină.

In plus, cele 14 nuanțe vii ale Ojelor  semipermanente Summer Collection se potrivesc perfect cu rochițele și fustițele colorate de vară.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod