Experimentează natura cu noua colecție de iarnă de la Sabon, Holiday Splendors

Închide ochii și, pentru câteva secunde, imaginează-ți că te afli departe de agitația cotidiană, de termenele-limită și de oraș. În mijlocul Naturii, pe poteci abia umblate, printre plante luxuriante, flori parfumate și liniște, te reîntâlnești cu tine însuți și îți redobândești energia pentru noi începuturi: de an, de drum, de prietenii.

Este un exercițiu de imaginație perfect pentru sfârșitul de an, un exercițiu la care Sabon ne invită cu noua sa colecție de iarnă – Holiday Splendors. Ocazia perfectă să redescoperi și să experimentezi natura în toată splendorea sa. Lasă-ți pașii să te poarte pe cărări neumblate, printre arbori măreți și perdele de flori, conectează-te cu Mama Pământ, lasă timpul și spațiul să te învăluie și bucură-te de nesfârșitele daruri ale naturii.


Inspirate de o călătorie în natură, produsele din colecția Holiday Splendors amintesc de abundența, ingredientele și texturile pe care Natura, în măreția ei, ni le oferă.

Parfumul discret, dar plăcut al acestora reunește note florale și mirodenii ce realizează, împreună, o aromă senzuală, unică. Aceasta se deschide cu note înviorătoare de portocală, combinată cu scorțișoară și nucșoară, dar și cu note de trandafir și violete care se amestecă armonios cu ambra, și se încheie în note plăcute de patchouli, vanilie și boabe de tonka.


Colecția Holiday Splendors cuprinde geluri de duș, săpunuri, lapte de corp, cremă de mâini, pudră minerală, spumă de baie, lumânări parfumate și multe alte surprize, individuale sau în seturi de cadou.

Perfecte pentru momente de răsfăț și relaxare, acestea sunt adevarate căi către o lume plină de magie, o lume a Naturii.


Aroma unică de woody patchouli surprinde și încântă simțurile, în timp ce design-ul elegant al cutiilor de cadou în care sunt așezate seturile de produse, cu broderii de catifea și decorațiuni aurii ce amintesc de cutiile regale de bijuterii, vin în completarea întregii experiențe. Fie că le alegi pentru persoane dragi, fie că le alegi pentru tine, calitatea produselor Sabon din noua gamă de iarnă va aduce un plus de savoare sărbătorilor din acest an, dar și un strop din natura care ne încetează să ne bucure cu minunile sale, de la parfumuri încântătoare, la liniștea perfectă pe care ne-o transmite.


Produsele din gama Holiday Splendors se găsesc în toate magazinele Sabon din țară, dar și online pe www.sabon.ro, fiind disponibile în ediție limitată pentru sărbătorile din acest an.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod