euphoria essence Calvin Klein

euphoria essence Calvin Klein este o versiune mai senzuală a legendarului euphoria Calvin Klein, un parfum ce ne conduce pe tărâmul fanteziilor și a senzațiilor pline de strălucire. Luminos și senzual, euphoria essence Calvin Klein se dechide cu note vibrante de fructe precum zmeura ce se contopește perfect cu aroma exotică a orhideelor. Accentele de lemn de cașmir și cele de ciocolată conferă un sentiment de eleganță și plăcere nebănuită.

unicitatea parfumului euphoria essence for men Calvin Klein provine din atributele legendarului euphoria for men: puternic și indispensabil.
proaspăt și subtil, parfumul evocă senzualitatea misterioasă conferită de acordurile de bergamotă și piper alb. notele irezistibile de piele se îmbină cu cele de chihlimbar creând o senzualitate molipsitoare.

sticlele euphoria essence Calvin Klein și euphoria essence for men Calvin Klein sunt o reinterpretare a design-ului clasic euphoria Calvin Klein, cu aceleași formele senzuale, aducând însă o notă de prospețime.

 Sticlele de culoarea ametistului și a chihlimbarului, cu irizații fuchsia-violet și subtonuri de albastru-verde inscriptionate cu litere metalice dezvaluie parfumul în nuanțe de roz pal si albastru subtil.  pentru a păstra paleta cromatică a  euphoria  Calvin Klein, capacul rectangular are o culoare violet la varianta feminină, în timp ce la varianta masculină este acoperit cu un metal de culoare chihlimbarului, pentru un finish luminos.

 ambalajele sunt realizate dintr-un carton acoperit cu o peliculă holografică ce creează  jocuri de lumină și culoare, fiind o interpretare vibrantă a cutiei clasice euphoria Calvin Klein.
Euphoria essence Calvin Klein - 427 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod