Eternul blond

Forever blonde. Forever you! Ei, dacă ești blondă sau dacă visezi să fii, te sprijinim. Și îți spunem drept ca e ceva, un ”nu știu ce”, o magie cu această culoare pe păr pe care nimeni nu o poate explica. Un farmec. O atracție fenomenală. Orice femeie a fost sau va fi la un moment dat blondă. Această nuanță de păr este și va fi mereu în vogă

”Blondul a fost mereu reinventat și recreat odatā cu apariția noilor nuanțe și tente de blonduri”, aperciază Lucian Busuioc, Wella Professionals International Top Artist! ”Blondurile șterse, calde, nedefinite, de acum câțiva ani nu mai sunt pe val. Azi, ne-am îndrăgostit de tonalități mai saturate, mai profunde din punct de vedere pigmentar. Azi, alegem blondurile care care stau mult mai bine pe pār si care dau o notā modernā si contemporanā zilelor noastre!”, adaugă stilistul.

Blondul perfect


Și totuși, există nuanța ideală de blond? Culoare perfecta, care să pună în valoare orice tip de femeie? Răspunsul e direct și simplu.

DA. ”Blond bej. Acesta poate fi mai cald sau mai rece în funcție de culoarea pielii și a ochilor. Femeia care mizează pe un blond bej nu dă greș niciodată! Ba dimpotrivă! Poate spune că a găsit lookul perfect”, punctează Lucian Busuioc.

Look-uri și trucuri pe blond


Blondele pot să se confrunte cu mai multe probleme ale părului și scalpului, cu o cădere mai abitiră a podoabei capilare. Există soluții? Desigur. Mereu și oricând.

”Iluzia opticā de un pār mai des și mai bogat se obține din culoare, atunci când pe partea parietalā (contur), stilistul aplică o tonalitate mai închisā sau mai intensā pentru a crea densitate și profunzime părului.

Dacā vorbim de tunsoare, se recomandā ca pārul sā fie tuns cât mai drept, în linie pentru a da un aspect cât mai plin!


Poartă-ți blondul cu mândrie!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod