Dr. Negoiță - clinică ultramodernă, „all in one”

Adina Negoiță este medic, soție, mamă și, mai ales, un om care iubește ceea ce face și face ceea ce iubește. Experiențele acumulate pe parcursul anilor au ajutat-o să devina femeia de azi.Încă din anii adolescenței visa cu ochii deschiși să aduca zâmbetul pe chipul oamenilor în suferință, să-i ajute să se simtă bine în pielea lor, conștientă de faptul că un trup sănătos și frumos, un chip luminos și plăcut îți dau o stare de confort interior care te pot ajuta să privești cu încredere orice provocare a vieții. N-a fost ușor, dar a fost consecventă, urmându-si pas cu pas visul.

A urmat din pasiune cursurile Facultății de Medicină și nu a ratat nicio ocazie de a-si îmbogăți cunoștințele profesionale, participând la cursuri și conferințe naționale și internaționale, perfecționându-se continuu în domeniul medical și estetic, atât teoretic, cât și practic, cercetând cele mai novatoare tehnici și tehnologii medicale, chirurgicale și estetice.

Profesia pe care si-a ales-o îi oferă privilegiul de a îmbina interesul pentru știință cu dorința arzătoare de a ajuta oamenii să fie mai sănătoși, dar și mai frumoși.

În calitate de mamă, odată cu apariția celor două fetițe minunate, s-a confruntat cu inerentele probleme legate de evoluția corpului sau după nașteri. Privindu-le din perspectiva medicului, si-a dat seama cât de ușor pot fi depășite stările de insecuritate emoțională determinate de schimbarea aspectului exterior, dacă știi cum să procedezi sau la cine trebuie să apelezi astfel încât să devii o mamă fericită, veselă și, totodată, o soție atrăgătoare.

Când visul devine realitate. Adina Negoiță a deschis Clinica Dr. Negoiță in cadrul careia găsești răspunsuri individualizate pentru problemele tale legate de frumusețe și sănătate.
O clinică ultramodernă, „all in one”, dotată cu echipamente și tehnologie medicală de ultimă generație, capabile să pună în operă cu succes proceduri realizate la cele mai exclusiviste centre de estetică din lume prin intermediul echipei noastre de specialiști în domeniul medical și estetic.

A adunat în jurul ei un grup de profesioniști (medici generaliști, chirurgi esteticieni, dermatologi, nutriționiști, kinetoterapeuți, etc.) care au o pregătire temeinică, o experiență bogată în domeniul medical și estetic și, nu în ultimul rând, dăruirea și răbdarea de a-și pune atuurile în slujba pacienților.  "Obiectivele noastre, asumate cu seriozitate și profesionalism, sunt de a situa  pacientul în centrul preocupărilor noastre și de a oferi servicii high-class la prețuri competitive, fie că ne ocupăm de aspecte medicale sau estetice.”, Adina Negoita.

Serviciile oferite la cele mai înalte standarde de calitate sunt:

Remodelare corporală și reducerea celulitei (VelaShape III Syneron Candela);

Slăbire localizată (Cooltech Medical);

Rejuvenare facială (eTwo Sublative & Sublime);

Diagnostic facial (Adonia FotoFinder);

Dermatologie și venerologie;

Proceduri injectabile (Acid hialuronic Juvederm și Botox);

Chirurgie plastică și reparatorie;

Ecografie generală 3D – 4D; Nutriție și boli metabolice, etc.


Îți dorești să devii cea mai bună variantă a ta? Specialistii te așteptă să decideti împreună tratamentele sănătoase și optime pentru tine, care îți pot pune în valoare unicitatea, frumusețea și farmecul.

În epoca noastră, comunicarea este esențială, de aceea, site-ul a fost creat pentru a-ți oferi mai multe informații despre tratamentele non-invazive, minim invazive și invazive, pentru a asigura transparența procedurilor, a echipei de specialiști și a politicii de prețuri. Sunt online pentru a fi în permanență alături de cei care au nevoie, pentru a le prezenta o lume frumoasă, filtrată prin ochii unei femei pasionate de frumos și pentru a le arăta cum visurile pot deveni realitate. Programează-te la o consultație gratuită și beneficiază de pachete promoționale personalizate pe nevoile tale! Clinica Dr.

Negoiță se află în incinta RIN Grand Hotel, Galeria Comercială,Parter,Sos Vitan-Barzesti, Nr 7D-7E, Sector 4, București.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod