Descoperă pe Namos.ro cele mai apreciate produse organice de toamnă pentru îngrijirea părului și corpului

Namos.ro lansează gama de produse organice dedicate îngrijirii corpului, tenului, buzelor și a părului pe timpul toamnei. Bestseller-urile anotimpului de toamnă de la Bali Body, Cocosolis, Whamisa, Andalou, Jeunesse, Bruno Vassari, Moroccanoil și Kerastase, unele dintre cele mai apreciate și solicitate branduri premium la nivel worldwide, pot fi descoperite pe Namos.ro.
Printre mai bune produse pentru îngrijirea de toamnă sunt uleiurile, cremele și serurile de rehidratare. De asemenea, în acest sezon sunt ideale măștile pentru față organice, serurile cu vitamina C și ingrediente cât mai naturale, dar și uleiurile de păr incluse în gamele complete de restabilire a echilibrului natural al părului.

“Cele mai dorite produse începând cu sfârșitul verii sunt uleiurile de rehidratare destinate atât părului și tenului, cât și buzelor sau corpului.
 
Odată cu trecerea verii și reechilibrarea rutinei de frumusețe a fiecărei femei și de ce nu, bărbat, necesitatea este aceea de a folosi produse cât mai naturale, cu un grad ridicat de hidratare, care să stimuleze regenerarea celulară a pielii, dar și menținerea nuanțelor aurii ale verii pe o perioadă cât mai îndelungată. 

Așadar, două produse vedetă pe Namos Shop sunt: Loțiunea de corp Bali Body, ce are un conținut consistent și efect antioxidant, puternic hidratant, este îmbogățită cu ingrediente active naturale printre care Vitamina E, dar și Uleiul pentru strălucire ce stimulează pielea și menține nuanțele de bronz“, spune Carmen Bănescu, project manager Namos.ro.

În ceea ce privește îngrijirea tenului, produsele sezonului se dovedesc a fi măștile coreene de la Whamisa: “Masca de față bio - antirid și hidratantă și Masca de față bio - regeneranăa și hidratantă cu alge se află în topul preferințelor consumatorilor.
Lotiunea tonică bio refresh cu gotu kola, planta cameleon si yuzu funcționează perfect pentru hidratarea de lungă durată”, susține Carmen Bănescu.

După expunerea în timpul verii la soare, părul are nevoie de o hidratare intensă: “Pentru păr, recomandarea mea este uleiul spectaculos de la Cocosolis, ce are un miros special, oferă reparare și hidratare, dar și lejeritate, fără a încărca firul de păr”, completează Carmen Bănescu, project manager Namos.ro.

De asemenea, Namos.ro vine în sprijinul viitoarelor mămici cu produse organice de îngrijire a pielii, precum uleiurile pentru masaj de la Cocosolis, sau cele pentru vergeturi care sunt destinate in special femeilor gravide.

Uleiul Shimmering Bali Body Luxe hidratează pielea, oferind o strălucire subtilă și o atingere de bronz. Light, cu uscare rapidă si cu miros de vară, Bali Body Shimmering Oil va lăsa pielea aurie, bronzată natural.

Bali Body Coconut Balsam de Buze are factor de protectie SPF15, este bogat în cocos, hidratează și regenerează buzele în timp ce oferă o protecție de lungă durată.
Conține uleiuri naturale hidratante pentru netezire, hidratare și reparare pe timp de zi sau noapte.

Uleiul de păr Cocosolis întărește și reface părul deteriorat, stimulează creșterea rapidă și previne ruperea, oferindu-i un aspect mătăsos și strălucitor. Este uleiul bio cu aromă tropicală de lapte de cocos care conține un amestec special de uleiuri atent selecționate.
 
Whamisa propune creme, demachiante, geluri de curățare și măsti de fată organice, de exemplu Masca de față bio regenerantă cu alge kelp, care este perfectă pentru hidratare intensă, cu un efect de luminozitate și piele curată.
 
Serul cu Vitamina C de la Jeunesse, un bestseller în US, este un produs organic spectaculos pentru ten, cu certificări în EU și US. Formula include anti-oxidanți și colagen care hrănesc și imbunătătesc elasticitatea și fermitatea pielii.
 
 
Cremele de la Andalou sunt realizate din ingrediente naturale și cu efecte imediate, ca de exemplu: gelurile cu celule stem pentru ochi, balsamul reparator pentru buze, uleiul de față cu celule stem de trandafir și extracte de rodie, sau cremele de mâini bio. 
 
Brandul spaniol Bruno Vassari le propune consumatorilor de produse profesionale crema hidratantă cu acid glicolic, crema nutritivă și hidratantă Royal Care, precum și serurile minune de oxigenare, pentru fermitate, sau revitalizant.
 
Moroccanoil și Kerastase oferă unele dintre cele mai eficiente produse pentru repararea și hidratarea părului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod