Deodorant Roll-on NIVEA Invisible for Black&White

Pentru ca albul să rămână alb şi negrul să rămână negru, trusa ta de îngrijire trebuie să se bazeze pe un produs cu adevărat revoluţionar. Deodorantul NIVEA Invisible for Black & White.
Pentru ca albul să rămână alb şi negrul să rămână negru, trusa ta de îngrijire trebuie să se bazeze pe un produs cu adevărat revoluţionar. Deodorantul NIVEA Invisible for Black & White este primul produs care oferă protecţie timp de 48 de ore şi în acelaşi timp previne apariţia petelor albe inestetice pe hainele negre şi a celor galbene, datorate uzurii şi, implicit, spălărilor repetate, pe ţinutele deschise la culoare.

Parfumul discret, ca o adiere tomnatică răcoroasă, asigură o apariţie ireproşabilă şi-ţi conferă confortul necesar pentru a te mişca în voie, fără grija transpiraţiei sau a urmelor neplăcute ale acesteia pe hainele tale preferate.

Deodorantele din gama NIVEA Invisible for Black & White sunt disponibile în variantele spray, stick şi roll-on.
Indiferent de forma de aplicare preferată, produsele nu conţin alcool sau coloranţi. Testele dermatologice au demonstrat compatibilitatea la nivelul pielii, complexul de ingrediente inovatoare prevenind în acelaşi timp apariţia neplăcutelor semne de transpiraţie.


Deodorant Roll-on NIVEA Invisible for Black&White CLEAR: 12,89 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod