Cum putem obtine blondul perfect

De la auriul care atrage toate privirele, pana la culoarea sampaniei spumante, cele mai remarcabile nuante de blond au fost mereu castigatoare. Blondul iti scoate in evidenta nu doar podaba capilara,  dar si ochii sau pielea, deoarece functioneaza ca un iluminator. Pentru a crea un echilibru intre ele, trebuie sa gasesti nuanta perfecta.

Iata de unde trebuie sa pornesti:

•    Pielea deschisa la culoare se poate asocia usor cu nuante deschise, blande si calde;
•    Pielea medie merge perfect atat cu nuantele calde, cat si cu cele reci;
•    Pielea maslinie se asociaza intotdeauna cu nuantele de bej cald, auriu sau cupru;
•    Pielea inchisa poate merge pe un blond platinat, sau orice nuanta de auriu.

Pe langa combinatia ideala, mai exista un aspect extrem de important pe care trebuie sa il iei in considerare: cum pastrezi culoarea aleasa?

Primul pas – Samponul de curatare - Parul blond necesita un produs inteligent de ingrijire, pentru ca se ingalbeneste dupa mai multe spalari si se matuieste. Samponul Color Recharge Cool Blonde de la Wella Professionals contine pigmenti de culoare care se vor depozita in momentul spalarii direct pe firul de par, improspatand in acest fel nuanta existenta.

Firele vor fi hidratate intens pe zonele care necesita reparare si vor straluci mult mai intens.Pasul 2 -  Masca de ingrijire:  Color Revive Blonde & Silver Mask de la Londa Professional ajuta la neutralizarea tonurilor de galben si auriu din par. Aceasta reimprospateaza orice nuanta de blond, hidrateaza si da un plus de stralucire parului.

Pasul 3 – folosirea unui styler cu protectie termica si complex de stralucire:  Trilliant de la Sebastian Professional  contine un complex multifatetat creat pentru a ingriji delicat parul.

Acesta ofera protectie impotriva caldurii si stralucire. Parul capata volum, atunci cand produsul este utilizat pe parul umed si apoi coafat.Preturi recomandate produse:

-    Colour Recharge Cool Blonde Shampoo de la Wella Professionals – 49 lei
-    Color Revive Blonde & Silver Mask de la Londa Professional – 74 ron
-    Trilliant de la Sebastian Professional  - 95 ron

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod