Combate natural și eficient acneea folosind Gama Antiacneică de la Vivanatura

Acneea este cea mai frecventă afecțiune a pielii, de care suferă atât femeile, cât și bărbații, iar urmările acesteia sunt greu de combătut. Ea este cauzată de excesul de grăsimi de la suprafaţa pielii, produse de către glandele sebacee, iar pe lângă aspectul neplăcut de roșeață și coșuri, uneori poate lăsa și cicatrici neplăcute.
Majoritatea produselor de îngrijire aflate în comerț sunt mult prea nocive pentru ten, și, în loc să rezolve problemele pielii, mai mult o irită. Din fericire, VivaNatura ne oferă alternative mult mai benefice și mai sănătoase cu ajutorul gamei antiacneice. Gama conține: Cremă antiacneică, Mască antiacneică, Gel antiacneic, Loțiune antiacneică purificatoare.

Crema antiacneică cu argilă activă și propolis de la Vivanatura este un remediu 100% natural în tratarea acneei. Produsul este foarte eficient datorită conținutului de substanțe active din plante, lavandă, gălbenele, aloe vera, uleiul de tea tree, argilă și propolis.
Aceste ingredientele au un puternic rol antibacterian, antimicotic, antifungic, dezinfectant.
Crema curăță pielea, previne și tratează erupțiile cutanate, elimină cu rapiditate coșurile, petele, roșeața, puroiul, punctele negre și punctele albe. Se vor observa efectele chiar după prima utilizare.
Mod de utilizare: se aplică (preferabil înainte de culcare) direct pe punctul de acnee. Se lasă să acţioneze, în funcție de timpul avut la dispoziție, de la 15 minute până la 8 ore.
Se îndepărtează apoi cu apă călduţă. Este recomandată utilizarea împreună cu celelalte produse din gama VivaNatura antiacnee.
Preț:
•    Cremă antiacneică - 9.3 lei
•    Mască antiacneică - 9.3 lei
•    Gel antiacneic - 19 lei
•    Loțiune antiacneică purificatoare - 12,5 lei

Produsele poate fi găsite în magazinele naturiste, farmacii, rețeaua dm, Mega Image, precum și pe www.vivanatura.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod