Colectia statement Goldwell IN-FLUX - traseaza tendintele internationale in hairstyling pentru 2017

Joi, 16 februarie, la Teatrul Elisabeta, specialistii in hairstyling, alaturi de membri presei, au avut ocazia sa descopere in premiera colectia GOLDWELL IN-FLUX. Intr-un cadru special, in care arta este celebrata zi de zi, echipa Top Line a oferit o surpriza publicului, prin prezenta invitatului special, Sascha Haseloff- Goldwell Global Master. Acesta a realizat, alaturi de colaboratorii nationali Goldwell, 10 propuneri de look ce evidentiaza trendurile anului 2017.

IN-FLUX a fost creata special de hairstylisti de talie mondiala pentru a trasa trendurile in materie de culoare si tunsoare pentru 2017. Colectia inseamna energie, forme contopite, culori metamorfozate.

O noua abordare care face tranzitia intre lumina si umbra, delicata si puternica, eroica si mistica. Nuantele inchise, elegante, cu irizatii, creeaza o noua miscare in par. Forma si culoarea lucreaza impreuna pentru a crea un look fluid, fara inceput sau sfarsit.

Sascha Haseloff a sustinut un adevarat show de hairstyling, a tuns si exemplificat modelele si tehnicile in trend pentru anul acesta. Pe scena, alaturi de Sascha, a urcat si hairstylistul Sorin Similea, care a detaliat cu privire la tehnicile de vopsire aplicate pe parul modelelor Goldwell. Look-urile de pe scena au fost completate perfect de creatiile designerului Silvia Serban.



Alegeti sa purtati breton!

Iata ce spune hairstylistul Goldwell despre tendintele anului acesta: "In 2017, in ceea ce priveste tunsoarea, aproape totul este permis. Se poarta atat parul lung, cat si cel scurt. Insa, pentru orice tunsoare am opta, cel mai important este bretonul. Stim cu totii ca trebuie sa se si potriveasca acest tip de tunsoare cu fizionomia clientei, tocmai de aceea am propus diverse variatii de breton, pretabile pentru infatisari cu trasaturi diferite”.

Nuantele de gri si de verde sunt vedetele anului acesta

Despre culorile lui 2017, Sascha Haseloff ne-a declarat urmatoarele: "Anul acesta lucram cu nuante vibrante, dar aplicate impreuna atat de soft, incat nu exista un contrast evident, ci o imbinare armonioasa de culori inchise si deschise.

Toate tonurile de  gri sunt in trend anul acesta si de asemenea diversele  valente coloristice ale verdelui. Efectul final va fi vibrant si va incanta”.

Colectia IN-FLUX va servi drept inspiratie pentru hairstylistii care isi doresc sa participe la concursul Color Zoom 2017, una dintre cele mai importante competitii live din lume, ce se desfasoara intr-un cadru fabulous, intre 7-9 octombrie 2017, la Barcelona. Etapele nationale ale concursului vor fi organizate de Top Line, dupa programul urmator: Bucuresti: 23.03.2017; 03.04.2017; 15.05.2017
Workshop sustinut de catre Sorin Similea, Cirpian Vaida si Liviu Berbec; Iasi: 29.03.2017 - Workshop sustinut de catre Nicoleta Sendrea, Luminita Chiribasa si Petru Bursuc; Timisoara: 15.03.2017 - Workshop sustinut de catre Ramona Babiuc; Craiova: 19.04.2017 - Workshop sustinut de catre Dan Alexadru Ioan; Cluj: 26.04.2017 - Workshop sustinut de catre Simina Cheteles, Raul Tisa si Laurentiu Fuia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod