Bvlgari introduce Goldea The Roman Night Absolute

Indrazneata, senzuala, fara inhibitii, Bella Hadid intruchipeaza inegalabilul stil luxuriant roman Bvlgari ca ambasadoare a celei mai recente creatii, Goldea The Roman Night Absolute. Prin universul sau Goldea, parfumierul – bijutier italian imagineaza cel mai pretios si frumos metal din lume, aurul, ca pe o zeita nocturna ce exulta inimitabila lumina a orasului etern si grandoarea strazilor antice in miez de noapte.

Numita dupa dea, cuvantul latin pt zeita, Goldea The Roman Night Absolute este cea mai luxurianta si intens seducatoare creatie din cadrul colectiei Goldea, captivand simturile intr-o ceata aurie fermecatoare.

Ravisanta apa de parfum moscat-ciprata, creata de Maestrul Perfumier Alberto Morillas, evoca frumusetea si misterul Romei si posibilitatile nesfarsite de aventura nocturna. Cu un mix intens senzual de mosc negru, fructe zemoase, patchouli si iasomie, parfumul captiveaza cu notele sale de mijloc indraznete si promite o noapte neinfranata si plina de placeri.

“Am creat o esenta infuzata de senzualitate, un parfum cu posibilitati nemarginite, care sa te surprinda cu neasteptatul sau caracter schimbator , ce te hipnotizeaza instant inainte de a-ti patrunde fiecare simt cu o extrema, ultra-senzuala tensiune fara de care nu mai poti rezista sa traiesti.” spune Dl.
Morillas.

Inspirat de o muza moderna, Goldea The Roman Night Absolute este un parfum pentru o femeie puternica, independent, plina de feminitate, care ia propriile sale decizii si-si controloeaza propriul destin.  Aceasta bijuterie a noptii este un spirit liber, care zboara in functie de starea de spirit si ii intoxica pe toti cei care ii ies in cale.

PIRAMIDA OLFACTIVA

O semnatura convingatoare, plina de vibratii, ciprat – moscata
O promisiune de senzatii intense si de neuitat

Un inceput orbitor

Notele de varf delicioase si ispititoare de pruna neagra si petale de flori de portocal captureaza imediat simturile si nu le mai elibereaza  

O inima florala

Tentatia misterioasa si negresita a iasomiei si vaniliei de Madagascar captureaza si in mai profunzime, eliberand inhibitiile si dand frau liber imaginatiei

O baza captivanta

Moscul negru, cel mai profund, intunecat si senzual dintre toate tipurile de mosc, invaluie simturile alaturi de patchouliul catifelat si acordurile de muschi de cristal.

 

SPIRITUL SERPENTI

Goldea The Roman Night Absolute este capturat intr-un flacon intens seducator precum parfumul in sine.  Incapsulat in negru din cap pana in picioare, este un exercitiu al luminilor si umbrelor, este senzual intunecat, cu linii rafinate contrastante cu accentele aurii pentru care Bvlgari este renumit ca bijutier. Seducatorii solzi ai emblematicului motiv Bvlgari Serpenti adauga o atingere eleganta gatului. Din cele mai timpurii vremuri ale umanitatii in Grecia antica si Roma, sarpele a reprezentat intelepciunea, vitalitatea si seductia. Aceste calitati se potrivesc Zeitei Noptii Romane pentru care acest parfum hipnotic a fost creat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod