Menține culoarea vibrantă a părului vopsit

Știai că peste 65% dintre femei îşi vopsesc părul? Prin urmare, serviciile de îngrijire a părului vopsit au devenit esenţiale. În plus, doamnele sunt curioase să afle care sunt cele mai bune produse pentru menținerea culorii, deoarece își doresc să-și păstreze culoarea vibrantă a părului cât mai mult timp.

Aflăm de la specialiștii System Professional care sunt cauzele decolorării părului vopsit.

Cauzele decolorării părului vopsit

1. CUPRUL

De fiecare dată când ne spălăm părul, metalele mici (cuprul în mod specific) din apă pot genera radicali liberi.

Acest lucru se declanşează prin razele UV, care astfel provoacă deteriorarea cheratinei, proteina de bază a părului. Procesul de oxidare din timpul colorării, afectează suprafaţa cuticulei și reduce luminozitatea culorii părului.

2. APA

Un factor important pentru pierderea prospeţimii culorii este apa. Dar nu atât de mare precum şamponul. Părul este higroscopic, ceea ce înseamnă că absoarbe şi pierde umiditatea din mediul înconjurător. Când ne spălăm părul, el va absorbi apă, va creşte în diametru, ceea ce face părul mai sensibil, predispus la deteriorare și la pierderea moleculelor de culoare.

3.

LUMINA UV

O altă cauză a decolorării părului este soarele. În special lumina UV care reacţionează în mod direct cu părul și are consecinţe negative. Acest lucru și alţi factori dăunători precum clorul din apă, apa sărată a mării, utilizarea echipamentelor de styling şi de uscare, contribuie la pierderea pigmenţilor de culoare. Regula: pe un păr sănătos culoarea rezistă timp îndelungat. Pe măsură ce părul este mai poros, moleculele de culoare sunt mai puţin ancorate în păr.

System Professional Color Save Shampoo - PROTECŢIA LUMINOZITĂŢII CULORII PĂRULUI VOPSIT - conceput să repare părul şi să intensifice culoarea părului vopsit pentru o strălucire de durată.

Beneficiile obținute:

•    Șamponul curăţă şi prelungește luminozitatea culorii părului vopsit şi, în plus, protejează structura cheratinei din păr prin reducerea radicalilor liberi prezenţi în apă;
•    Previne decolorarea părului prin sigilarea pigmenţilor de culoare și menţine rezultatul colorării pentru mai mult timp;
•    Culoare luminoasă a părului şi de lungă durată, cu protecţie a structurii părului.

Cum folosești șamponul? Aplici 1 pompă de şampon pe părul umed.

Masezi şi clătești foarte bine.
Recomandare pentru un păr cu o culoare vibrantă, de durată: System Professional Color Save Shampoo. Preț: 96 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod