Bucură-te de vară cu Rowenta Flower Love!

Vara impune, de fiecare dată, un dress code care ne place: ținute care pun picioarele în valoare. Vrei să fie sexy, cu o piele catifelată, dar, ca să obții asta, trebuie să te ocupi de întreținerea lor. Epilatul îți aduce aminte de o vorbă veche – „baba suferă la frumusete” - și încă speri că această procedură să se transforme într-o ședință de masaj? Rutina ta de înfrumusețare pentru vară se va schimba. Gata cu epilatul chinuitor! Gata cu epilatul realizat des! Rowenta declară vară, party pentru picioare sexy și răsfățate!
 
Special pentru femeile care iubesc să fie admirate, Rowenta le-a pregătit gama de epilatoare Flower Love, ca să se bucure de un epilat de durată și de o piele mătăsoasă mai mult timp.
 
 
Gama de epilatoare Flower Love transformă epilatul într-un răsfăț. Vei fi mereu pregătită pentru plimbare, iar concediile tale vor fi perfecte ca picioarele tale, pentru că epilatoarele Flower Love dispun de 24 de pensete cu forma Y de înaltă eficientă pentru îndepărtarea chiar și a celor mai mici fire de păr, de accesoriu de precizie pentru un contur perfect, accesoriu ce permite poziționarea aparatului pe piele la un anumit unghi pentru mai mult confort și accesoriu care are incorporate bile de masaj, ca să te bucuri de o sesiune plăcută de epilare.
Rowenta ține cont și de zonele sensibile ale corpului, de aceea a dezvoltat accesoriul de ras, special, de care dispune epilatorul Flower Love EP2850.
 
Bucură-te de activitățile în aer liber fără să te mai gândești la epilat. Plimbă-te cu bicicleta, cu rolele, pleacă cu prietenii la mare, mergi la piscină, poartă toate hainele de vară preferate pentru că, datorită epilatoarelor Rowenta Flower Love, picioarele tale vor fi fine și mătăsoase mai mult timp.
 
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod