Beneficiile uleiului de corp pentru copii

Uleiurile de corp destinate îngrijirii bebelusilor sunt foarte populare în aproape toate culturile lumii, datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera.
Rutina masajului de dupa baie cu astfel de uleiuri este atât de frecventa si de binecunoscuta, încât multi dintre parinti nici nu stiu exact de ce o fac. Efectele sale pozitive sunt însa numeroase si reprezinta motive întemeiate pentru a nu renunta la acest obicei. Iata doar câteva dintre avantajele pe care le ofera:

Hidratarea în profunzime a pielii

Pielea bebelusilor si a copiilor este foarte sensibila si are nevoie de hidratare intensa pentru a se mentine sanatoasa. Uleiurile de corp reprezinta unul dintre secretele unei pieli sanatoase, elastice si care se regenereaza usor, deoarece acestea stimuleaza productia de colagen la nivelul pielii si ajuta la exfolierea si îndepartarea usoara si rapida a celulelor  moarte si la regenerarea acestora.
 

Efectele calmante

Uleiurile de corp pentru copii sunt adesea realizate pe baza unor uleiuri minerale naturale, care au efecte calmante atât la nivel psihic, cât si fizic. Mirosul placut si extractele naturale rezolva problemele de anxietate ale celor mici pe termen scurt si le confera liniste si relaxare.
În ceea ce priveste vindecarea fizica, uleiurile de corp au efecte antiseptice si cicatrizante si ajuta la refacerea rapida a pielii în urma unor leziuni superficiale, a iritatiilor locale, a eczemelor si a diferitelor forme de dermatite.

http://www.johnsonsbaby.ro/products/ulei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod