Astor Lansează cea de-a Treia Ediţie SEDUCTION CODES Mascara

Tocuri extrem de înalte… Fuste care lasă coapsele la vedere… Indiferent ce LUNGIME preferi, nimic nu denotă mai multă încredere decât GENE LUNGI şi ÎNDRĂZNEŢE – pentru că seducţia stă în privire! Astor lansează SEDUCTION CODES No3 Volume & Length Mascara, a treia lansare din gama de mascara cu efect de curbare și definire de la Astor. Genele inimaginabil de lungi sunt acum la îndemâna ta!

Genele lungi și voluptoase conturează perfect frumuseţea naturală a ochilor tăi.
Conferă-le o nouă dimensiune cu SEDUCTION CODES No3 Volume & Length Mascara – bucură-te de volum generos şi alungire spectaculoasă, fără a le încărca. Când genele tale arată atât de bine, fii liberă să flirtezi şi să faci cu ochiul cât vrei!

 

•       alungeste vizibil genele cu până la 74%* şi adaugă de 11 ori mai mult volum**. Un adevărat  boost de încredere al genelor!

•       Formula conţine ceară de albine pentru a intensifica volumul genelor şi ceară de palmier pentru alungirea acestora.
Ambele ridică şi intensifică volumul genelor fără sa le lipească.

•       Aplicatorul Pump-Up alunecă fără efort, având efect de push-up instant şi alungind genele până la o dimensiune spectaculoasă, oferind un look sexy.

•       Aplicatorul are un vârf ascuţit pentru întinderea colţurilor genelor, conferind arcuire spectaculoasă.

•       Formula nu pătează şi nu se curăţă, oferind gene perfecte, dar, de asemenea, este foarte uşor de îndepărtat.

•       Mascara poate fi utilizată şi de personae cu ochi sensibili sau care poartă lentile de contact, fiind testata dermatologic şi oftalmologic.
 

Look-ul extraordinar conferit de mascara este dublat de ambalajul său ultra-glam:

•       Pentru a ţine pasul cu franciza SEDUCTION CODES, sticluţa cilindrică este acoperită de același imprimeu cadrilat,  însă fundalul este roşu, cu elemente grafice aurii, pentru a crea un look seducător autentic.

•       Design-ul decadent este intensificat de un efect de dantelă aurie pe capac şi pe partea de sus a sticluţei, evocând senzualitate.

•       Pentru a completa stilul luxuriant al ambalajului, aplicatorul Pump-Up este colorat într-un roşu dramatic, având capătul negru subţire.


Preţ recomandat de către producător: 30 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod