Află secretul frumuseţii in noua gamă Bottega Verde cu Ulei de Argan

Venit de la marginea Saharei, din ţinuturile fabuloase ale Marocului, uleiul de argan, este cel mai rar şi mai preţios ulei din lume, devenit unul dintre cele mai căutate produse destinate frumuseţii feminine. Proprietatile sale nutritive si cosmetice, fac din uleiul de Argan o esenţă unică, dovedindu-şi de-a lungul timpului eficacitatea uluitoare pentru întinerirea şi hidratarea pielii. Bogat în acizi graşi şi vitamina E, antioxidanţi, polifenoli, Omega 9 şi Omega 6, uleiul de argan răspunde tuturor cerinţelor tale: sănătate, vitalitate, relaxare şi seducţie.

Bottega Verde a integrat efectele benefice ale Uleiului de Argan într-o linie de produse pentru întreg corpul.
Pe lânga acest ingredient minune, aroma discretă şi efectul emolient al extractului de Iasomie completează tratamentul de îngrijire şi înfrumuseţare. Oferă-i pielii tale răsfăţ şi un parfum mistic şi special cu gama completă pe bază de ulei de Argan de la Bottega Verde!

Gel de duş

Ideal pentru o baie ce  conferă pielii prospeţime şi hidratare pentru întreaga zi. Spuma delicată a acestui gel de duş învăluie corpul cu parfumul său cald şi intens. Uleiul de Argan hrăneşte pielea în timp ce extractul de Iasomie o hidratează şi o parfumează în mod delicat.
Mai mult decat un gel de duş, un tratament de înfrumuseţare ce conferă o stare de bine.
    

Unt de corp

Are o textură bogată, lăsând pielea moale şi hidratată, învaluită într-un parfum cald şi senzual. Uleiul de Argan, un elixir preţios al frumuseţii, hrăneşte, protejează, catifelează, având un puternic efect anti-îmbatranire. Un moment de adevărata plăcere dupa baie sau duş, pentru a păstra frumuseţea pielii şi a o proteja în faţa trecerii timpului.

Cremă de mâini

Puternic hidratantă şi hrănitoare, crema de mâini cu ulei de Argan intră uşor în piele, fără a lăsa un aspect gras la nivelul acesteia. Este perfectă pentru perioada rece, protejând pielea mâinilor de factorii externi nocivi: grig, poluare, radiatii UV.
Pielea mâinilor tale va rămâne moale, parfumată şi plăcută la atingere.

Cremă de faţă

Ideală pentru orice tip de ten, această cremă este unică: nutritivă, cu textură non-grasă, este uşor absorbita si are efect imediat. Pielea îşi recuperează aspectul său luminos şi catifelat şi se menţine perfect hidratată pentru tot restul zilei.
Zi dupa zi pielea ta îşi va recapata vitalitatea, frumuseţea şi rezistenţa în faţa acţiunii timpului. Mai mult decât o cremă de faţă, un elixir al tinereţii tenului tău.

Balsam de buze

Un emolient perfect pentru buzele tale, pe care le hidratează pentru a crea un aspect catifelat şi plin de vitalitate. Uleiul de Argan repară buzele uscate de frig sau de razele violente ale soarelui, redându-ţi zâmbetul strălucitor.

Produsele sunt disponibile in exclusivitate in farmaciile HelpNet.
Mai multe amănunte despre produsele Bottega Verde cu Ulei de Argan puteţi regăsi aici.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod