Durex demonstrează că mărimea (vânzărilor) chiar contează!

Durex anunță rezultatele primei luni, pentru toate orașele participante în cel mai sexy campionat. Creșterea puternică a vânzărilor de prezervative, în comparație cu anul 2013, demonstrează că românii “transpiră” din greu pentru a câștiga competiția LoveVille, iar Bucureștiul preia conducerea în lupta pentru titlul de cel mai iubăreț oraș!
Durex anunță rezultatele primei luni, pentru toate orașele participante în cel mai sexy campionat. Creșterea puternică a vânzărilor de prezervative, în comparație cu anul 2013, demonstrează că românii “transpiră” din greu pentru a câștiga competiția LoveVille, iar Bucureștiul preia conducerea în lupta pentru titlul de cel mai iubăreț oraș!

Printre cele 13 oraşe ce transpiră anul acesta pentru a-și dovedi supremația în dragoste, Bucureşti este în top, atât în materie de susținere și engagement, cât și în ceea ce privește mărimea. Mărimea vânzărilor, bineînțeles!

Clujul vine din spate cu o diferență de câteva procente, iar Constanța se dă în bărci pentru LoveVille, ocupând locul 3.
În Iași și Timișoara, încălzirea pentru cel mai sexy campionat a durat ceva mai mult, acestea ocupând locurile 4, respectiv 5, însă răsturnările de situație nu le sunt străine iubăreților de pretutindeni.

În ceea ce privește topul general LoveVille, pe parcursul lunii mai, legenda se confirmă: iubăreții greci stau deasupra! Astfel, Iraklion conduce competiția internațională, urmat de Larisa și Nicosia, iar București este pe locul 5/13, în urma capitalei grecești, Atena. Thessaloniki și Patras ocupă locurile 6 și 7, iar Cluj (locul 8) și Constanța (locul 9) se dovedesc a fi mai antrenate decât Sofia și Belgrad, ce ocupă pozițiile 10 și 11. Iași și Timișoara, în ciuda aparențelor, nu s-au dat la fund, ci preferă un preludiu prelungit, ocupând pentru moment locurile 12 și 13.

Pe principiul “ce e-n gușă și-n căpușă”, ecoul digital al partidelor din dormitoarele LoveVille pune România pe primul loc!

Cu aproximativ 17.500.000 de impresii media și peste 210.000 de vizualizări ale videoclipului viral, prima lună a campionatului LoveVille a demonstrat determinarea, abilitatea în dragoste și spiritul competitiv al “sportivilor” români.
Astfel, platforma LoveVille, disponibilă pe www.facebook.com/DurexRO, a numărat peste 76.000 de vizite unice, iar preludiul pentru cele mai tari partide din campionatul LoveVille a avut loc pe live chat-ul Durex, unde s-au înregistrat peste 3.000 de utilizatori! Vizitează-l şi tu acum!

Iubăreții din toate țările participante au fost antrenați în cele mai sexy activări BTL, spoturi TV și radio, iar în România, în cadrul celui mai mare concert Radio ZU, peste 55.000 de spectatori au cântat și au dansat alături de majoretele și acrobații LoveVille. Imnul celui mai sexy campionat a fost pe buzele tuturor, iar vânzările au arătat că acțiunea trebuie să se fi continuat în dormitoarele iubăreților și după eveniment.

Cea mai jucăușă campanie Durex te invită să conștientizezi importanța sexului protejat și să-ți susții în continuare orașul preferat prin cele mai inedite poziții! Ai ocazia să pariezi pe orașul învingător pe www.facebook.com/DurexRO și să câștigi cele mai sexy excursii și premii.
Orașul tău se luptă pentru petrecerea exclusivistă, marca Durex, iar tu ai ocazia de a-ți dovedi “performanțele”. Vânzările de prezervative pe cap de locuitor, indiferent de marcă, vor stabili învingătorul și, pe parcursul următoarelor 2 luni de campionat, orice răsturnare de situație este posibilă. Atât în dormitoare, cât și în clasamentul general!

Așa că, români de pretutindeni, or fi grecii în avantaj pentru moment, însă acum e ocazia noastră! Cât timp își revin după înfrângerea din Campionatul Mondial, hai să le-arătăm noi ce înseamnă să fii învingător în cel mai sexy campionat!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod