De Ziua Îndrăgostiților la Mega Mall, iubirea și cumpărăturile sunt @Max

Între 14 și 26 februarie, Mega Mall sărbătorește luna iubirii printr-o serie de experiențe inedite care le pot aduce îndrăgostiților premii și surprize în doi. Balustrada Dragostei, căsătoria de o zi sau concursul iubirii sunt doar câteva dintre inițiativele gândite să îmbunătățească și să răsplătească experiența de cumpărături a clienților până la finalul lunii februarie.  

Adela Popescu și Radu Vâlcan își vor declara iubirea unul față de celălalt de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie, în Mega Mall, prin mesajele scrise pe stick-erul în formă de inimă pe care îl vor lipi pe Balustrada Dragostei, deschizând astfel oficial concursul iubirii.

Toți îndrăgostiții sunt așteptați să ia exemplul celor doi și să își împărtășească dragostea în același mod.

Clienții pot participa la concurs prin înscrierea unui bon de cumpărături în valoare de minim 100 RON, emis în aceeași zi în care se prezintă la unul dintre punctele special amenajate în cadrul mall-ului - la Info Desk-ul de la nivelul 0, în zona Peek&Cloppenburg la nivelul 1 sau în Zona Carrefour la nivelul -1.
În momentul înscrierii, participanții vor primi pe loc stickere în formă de inimă, pe care le pot lipi ulterior pe Balustrada Dragostei, situată la Nivelul 1, în zona magazinului Peek & Cloppenburg.  Sticker-ul garantază câștigarea unui premiu chiar în momentul lipirii lui pe Balustrada Dragostei.

Cum cifra dragostei este 2, clienții care regăsesc oriunde pe bonul de cumpărături această cifră primesc automat o invitație la evenimentul de pe 26 februarie, găzduit de Adela Popescu și Radu Vâlcan în cadrul Mega Mall.

Premiile oferite în cadrul evenimentului de pe 26 februarie vor fi și ele @Max. Vor fi aleși prin tragere la sorți peste 100 de câștigători care vor primi premii din partea Mega Mall, iar cei mai norocoși dintre ei vor intra în posesia celor două premii speciale din campanie: un city break la Paris, oferit de Tui Travel Center, și un inel cu diamant, oferit de Bijuteria Teilor din Mega Mall.  Pentru ca atmosfera să fie completă, Merci Band va suține un concert pentru a-i bucura pe toți cei prezenți.

Pentru cei care își doresc să rămână cu mai mult decât o amintire de Ziua Îndrăgostiților, Mega Mall le pune la dispoziție un decor de poveste dar și o serie de personaje iconice care le pot fi alături în oficierea căsătoriei de o zi - Elvis Presley, Marilyn Monroe, Darth Vader sau Lara Croft.
Sub o arcadă de flori, în acorduri live de pian și orgă, dupa ora 17.00 cuplurile vor avea șansa să își declare iubirea în fața tuturor celor care vor dori să le fie martori în spațiul special amenajat în cadrul mall-ului. Certificatul de nuntă le va aduce proaspeților căsătoriți și un cadou - o casă de piatră și dragoste de ciocolată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod