De Valentine’s Day, Durex te invită să dăruieşti un cadou diferit!

De Ziua Îndrăgostiților, Durex propune cuplurilor un cadou cu totul diferit de tradiționalele flori, ursuleți și inimioare. Pentru cei care s-au săturat de acestea, Durex are o veste bună.
Anul acesta, de Valentine’s Day, Durex are o singură misiune: să inspire iubăreții să iasă din rutină și să-și “condimenteze” relația! Durex spune NU cadourilor standard care sunt perpetuate de la an la an şi îi învită să se ridice la înălţime, la propriu!

Consumatorii sunt invitați să cumpere orice produs Durex, să trimită un SMS la 1894 cu numele magazinului şi numărul bonului fiscal sau să le înscrie pe pagina de Facebook/Durex.Romania. Prin tragere la sorți, 10 cupluri vor fi premiate cu plimbări cu balonul cu aer cald.

Aplicaţia poate fi accesată pe https://www.facebook.com/Durex.Romania/app_790812007639021. Consumatorii au posibilitatea de a accesa şi secţiunea “Joacă-te şi câştigă” din cadrul aplicaţiei, având astfel mai multe şanse de câştig. În plus, consumatorii pot distribui aplicaţia pe pagina personală de Facebook, pentru a avea o şansă în plus la marele premiu.

La finalul campaniei, toţi iubăreţii înregistraţi în campanie vor fi înscrişi în tombola pentru cele 10 plimbări cu balonul cu aer cald.

Arată-ţi originalitatea faţă de jumătatea ta, dăruindu-i un cadou diferit!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod