"Cum sa-ti ingrijesti sotul", de Dr. Laura Schlessinger

Femeile vor sa fie indragostite, sa se marite si sa traiasca fericite pana la adânci batraneti. Cu toate acestea, dispretul manifestat fata de barbati si dezinteresul...
Femeile vor sa fie indragostite, sa se marite si sa traiasca fericite pana la adânci batraneti. Cu toate acestea, dispretul manifestat fata de barbati si dezinteresul in ceea ce priveste valorile, sentimentele si nevoile sotilor au devenit o caracteristica a relatiei barbat-femeie in zilele noastre.

Nenumaratele femei nefericite in casnicie care ii telefoneaza dr. Laura in timpul emisiunii sale radiofonice par sa nu inteleaga aproape deloc puterea incredibila pe care o au asupra barbatilor in a crea tipul de mariaj pe care si-l doresc.
In aceasta carte, dr. Laura va invata – prin exemple reale si prin solutii concrete – cum sa va folositi de aceasta forta pentru a obtine placerea sexuala, intimitatea, iubirea, bucuria si pacea interioara de care aveti nevoie pentru a trai o viata de cuplu echilibrata si fericita.

Principiile sale simple au salvat si au revitalizat deja nenumarate mariaje aflate pe buza prapastiei, schimband existenta a milioane de oameni. Pot face asta si pentru tine!

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, facem copii, divortam, plangem, uitam si iertam.
Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei; o familie cu adevarat fericita.

Poti cumpara cartea "Cum sa-ti ingrijesti sotul" ("The Proper Care & Feeding of Husbands") de Dr. Laura Schlessinger, apaurta in anul 2008 la editura Curtea Veche, din librarii, la pretul de 22 Ron.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Emanuela pe 2 Iun 2011, 15:43
    cartea e nemaipomenita!!!!

    Cititi cartea si o sa gasesti solutii, dar e o mica taina, invata sa faci compromisuri si sa sa te bucuri de cele mai mici atentii care ti le acorda si o sa vezi minuni. Mie mi-a reusit si sunt incantata Casnicii fericite!!!!

    0
    0

  • Balan Elena pe 5 Aug 2010, 23:46
    din cele citite e doar pt cazul barbatilor??

    la mine situatia e invers , sotul e total indiferent chiar daca zilnic fac tot posibilul din exemplele date de dumneavostra, cazurile nu pot fi in rezolvare toate la fel depinde de sentimente de captarea celui de langa tine , cand dragoste nu e nimic nu e!multe in viata nu vrem sa se intample asa!dar asta e cursul vietii!sa speram mereu !

    0
    0

  • Balan Elena pe 5 Aug 2010, 23:16
    din cele citite e doar pt cazul barbatilor??

    la mine situatia e invers , sotul e total indiferent chiar daca zilnic fac tot posibilul din exemplele date de dumneavostra

    0
    0

  • deea pe 22 Mai 2010, 16:04
    cum pot sa fac sa imi recastig sotul?

    as dorii sa invat sa imi seduc sotul si sal fac sa se indragosteasca iar de mine .

    1
    0

  • Elena pe 8 Iun 2008, 14:40
    CE problema ai? Nu ai spus-o !

    @mariacool87 Cum sa te ajutam daca nu ne-ai spus ce te doare??? Asteptam !

    0
    0

  • Chris pe 2 Mai 2008, 11:17
    cartea a FOARTE BUNA!!!!

    Eu sunt in Statele Unie si am citit cartea direct in engleza. Ii si ascult emisiunile la radio aproape in fiecare zi atunci cand am timp. Dr. Laura e foarte buna, iar cartea de fata e solutia salvatoare pentru foarte multe cupluri. Cunoscand mentalitatea romanilor, cred ca aceasta carte ar fi un cadou binevenit cat ma imultor cupluri. Atat femeile cat si barbatii au de invatat din ea. Casatorie fericita tuturor!

    0
    0

  • mariacool87 pe 29 Apr 2008, 17:33
    cum sa imi ajut sotul

    as avea si eu o problema si nu stiu cum s-o rezolv ca sa-mi salve casnicia

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod