Voci unice și duete fabuloase îi fac pe antrenori să aibă reacții uimitoare în a doua rundă de Confruntări de la Vocea României!

La dreapta - pasiunea, la stânga - vocația, la mijloc – antrenorii. Cine rămâne, cine va fi salvat în cea de-a doua rundă de Confruntări de la Vocea României?
Vom afla mâine, de la 20:30, într-un spectacol grandios, plin de muzică, reacții neașteptate, decizii surprinzătoare, energie, suspans și emoție.

Între concurenți s-au legat relații de prietenie, unii dintre ei s-au apropiat foarte mult și transformă duelurile în duete formidabile, demonstrând că sunt adevărați artiști și că scena este locul în care se simt cel mai bine și dau tot ce au mai bun. Vinerea aceasta vom urmări momente fabuloase, care îi vor face pe antrenori să se ridice de pe scaune și să danseze, dar vom vedea și ce cuplu format de Loredana îl cucerește pe Tudor, care va spune: ”E simplu și scurt și asta o să spună tot.
Din punctul meu de vedere, acesta este cel mai bun battle al echipei Lori de când sunt eu la Vocea României! De la alegerea piesei până la cum sunt ei doi împreună. Foarte surprinzător!
”. Și Despot va fi uluit și va continua aplaudând: ”Mamă, cât de tare a fost, cât de tare!”.

Antrenorii se simt ca la un spectacol, concurenții își depășesc toate reținerile și cântă cu sufletul, dar au și foarte mari emoții, atât cei de pe scenă, cât mai ales cei din steal room, care pot fi înlocuiți în orice moment cu o voce mai bună.
”E o nebunie totală!”, va spune unul dintre antrenori, care va continua, în încercarea de a salva un concurent și de a-l convinge să aleagă echipa lui: ”Înțelege cât de mult îmi doresc să vii la mine în echipă! Tu nu înțelegi că dacă nu vii la mine în echipă, mâine fii-miu o să cânte Iron Maiden la prima oră de dimineață?”.

Mâine, de la 20:30, dăm suspansul mai tare în cea de-a doua ediție a Confruntărilor la Vocea României!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod