Vocea lui Freddie Mercury readusă la viață pe scena Hard Rock Café!

În anul în care filmul dedicat lui Freddie Mercury și trupei Queen a marcat inimile a miloane de oameni de pe întreg mapamodul, anul în care "Bohemian Rhapsody" – melodia care l-a bâtuit pe Freddy și care nu doar că a devenit hit, dar a marcat existențe, a împlinit 27 de ani de la lansare, în acest an în București s-a auzit live. A cântat-o omul despre care mama lui Freddie Mercury a spus: ”Freddie era original, el și Queen au fost cei mai buni, dar în acest nou secol, Joseph este cel mai bun.”

“Too late, my time has come,
Sends shivers down my spine,
Body's aching all the time.
Goodbye, everybody, I've got to go,
Gotta leave you all behind and face the truth.”


Asta a răsunat în Hard Rock Café, în ropote de aplauze, vineri, 9 noiembrie din vocea lui JOSEPH LEE JACKSON, recunoscut ca cel mai de succes solist tribute Queen. Prin concertul Freddie Mercury Tribute au fost readuse în fața publicului hit-urile Queen, printre care: “Bohemian Rhapsody”, “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, “A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free”, “Radio Ga Ga”.


JOSEPH LEE JACKSON a adus românilor  un show dinamic, înviind carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculoși soliști din istoria rock-ului: Freddie Mercury!


JOSEPH LEE JACKSON a fost fascinat de reacția publicului și va reveni în 2019. “Este incredibil! Un vibe incredibil al publicului român! La anul, promit să revin!”

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod