Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu, dezvăluiri din culisele serialului “Fructul oprit”

Sunt împreună în viața de zi cu zi, dar se întâlnesc și pe platourile de filmare, acolo unde pasiunea pentru actorie îi aduce împreună. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, actorii care îi interpretează pe Ana și Ioan în “Fructul oprit”, au făcut dezvăluiri din culisele serialului difuzat miercurea de la ora 20.00 la Antena 1, povestind cum se desfășoară secvențele pe care le au de filmat.  

Prin prisma scenariului producției “Fructul oprit”, cei doi actori au de jucat momente grele, care implică mult consum psihic.

Majoritatea secvențelor sunt destul de solicitante, pentru că trecem prin situații  limită. Evident că apoi te mai ține starea aia încă două-trei secvențe. Greu este atunci când după o astfel de secvență trebuie să joci o secvență în care ești fericit. De obicei, nu se întâmplă asta, programul este foarte bine făcut, astfel încât să existe o continuitate, să fie un șir de secvențe destul de complicate în ziua respectivă. Atunci când sunt secvențe haioase, cel puțin cu oltenii, cu domnul Râlea, cu doamna Adriana Trandafir, toată echipa râde.”, povestește Vlad Gherman.

În cei șase ani de când sunt împreună, Criss și Vlad se confruntă cu o situație inedită. “Fructul oprit” este primul serial în care ei nu formează un cuplu.  Ioan (personajul interpretat de Vlad) o iubește pe Ana (Cristina Ciobănașu), însă ea nu îi împărtășește sentimentele, fiind îndrăgostită de altcineva. "Am înțeles atât de bine meseria pe care o facem și o respectăm atât de mult și ne dorim să o facem cât de bine se poate, încât ne-am dat seama că ar fi o prostie să nu te gândești: <<Măi, ăsta este un personaj!>>”, a mărturisit Cristina, recent, în cadrul emisiunii “Prietenii de la 11”.  Telespectatorii îi pot urmări pe tinerii actori în fiecare zi de miercuri de la ora 20.00 la Antena 1 în serialul “Fructul oprit”.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod