Cină romantică

5 întrebări pe care să ţi le pui înainte de a spune "Te iubesc"

Să îi spui partenerului că îl iubeşti e un pas destul de important în orice relaţie.
Deşi pare destul de romantic să spui "Te iubesc" atunci când dragostea pluteşte în aer, uneori e bine să îţi oferi un timp de gândire pentru a-ţi examina cu adevărat sentimentele.

Înainte de a face această declaraţie de dragoste, ar trebui să îţi pui câteva întrebări pentru a-ţi pune gândurile în ordine. Iată care sunt:

Ce e diferit acum faţă de relaţiile anterioare în care am crezut că am întâlnit dragostea adevărată?
Sunt multe cazurile în care oamenii au crezut că şi-au întâlnit marea iubire, dar de fapt s-a dovedit că nu a fost deloc aşa.
Înainte de a spune "Te iubesc" unui partener nou, este întotdeauna o idee bună să te gândeşti cu ce este acum diferit faţă de relaţiile anterioare. Dacă e la fel, ar trebui să mai aştepţi puţin.

Relaţia noastră îndeplineşte noţiunea de dragoste?
O relaţie de dragoste este, evident, un lucru un, dar este şi un angajament pe care ţi-l iei. Înainte de a-ţi împărtăşi sentimentele, trebuie să te asiguri că dai tot ce ai mai bun partenerului tău. Spunându-i cuiva "Te iubesc", ca mai apoi sp-ţi dai seama că nu eşti pregătită pentru o relaţie nu e un lucru ok.

Cum mă voi simţi dacă el nu îmi răspunde la fel?
Exprimarea sentimentelor în faţa cuiva înseamnă că te pui într-o poziţie destul de vulnerabilă.
Nu există nicio garanţie că partenerul tău îţi va răspune la fel. Dacă te gândeşti că nu va fi atât de grav dacă el nu e pregătit să îţi răspundă la fel, atunci vei evita să fii total dezamăgită. Dacă crezi că ar fi devastator pentru tine să nu îţi spună şi el "Te iubesc", atunci ar fi mai bine să mai aştepţi puţin.

E posibil ca sentimentele mele să fie mai mult sentimente de mulţumire decât de iubire?
Uneori dragostea e atât de explozivă, încât devine îngrijorător. Înainte de a spune aceste cuvinte, asigură-te că eşti cu adevărat îndrăgostită.
Dacă eşti, atunci ar trebui să îţi fie foarte uşor să te gândeşti la lucrurile pe care le iubeşti la persoana respectivă. Aceste lucruri nu ar trebui să aibă nicio legătură cu chesiunile superficiale, cum ar fi aspectul sau lucrurile materiel.

Am fost 100% sinceră cu această persoană?
Sinceritatea şi încrederea sunt cele mai importante două aspecte ale unei relaţii adevărate. Dacă există lucruri pe care le-ai ascuns de partenerul tău, atunci înseamnă că onestitatea nu e pe deplin acolo. Asta nu înseamnă că aceste lucrui nu pot fi îmbunătăţite, dar spunând "Te iubesc" şi ascunzând simultan diferse lucruri ar putea însemna că nu eşti sinceră nici cu tine însăţi.





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod